1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Beschikbaar of niet ??

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ziggofan, 26 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wanneer je de stekker vam het modem uit de stopcontact haalt en daarna er weer in zou je de snelheid moeten hebben. Volgens mij is ons postcodegebied omgezet. Als je dus die snelheid hebt dan zou je 'over' moeten zijn. Ik heb dus de volgende vragen:
  1 - Heb je dubbele internetsnelheid
  2 - Betaal je ook al de prijs van alles-in- 1?
  3 - Heb je ook een gratis decoder ontvangen ?
  4- Hoe komt jouw prijs van alles- in - 1 tot stand? Dit is een vast bedrag, maar analoog betaal je aan Cogas. Worden deze kosten van je abonnement bij Ziggo afgehaald en betaal je dus je alles-in-1-pakket min de kosten van je analoge tv bij Cogas ?? Zoals ik het nu zie betaal je de analoge kosten twee keer..... tenzij Ziggo of Cogas die verrekend.
   
 2. Half overijssel minus de grote steden daar. Nee, da's niet groot. Maar als ik jou was zou ik het gewoon uitproberen. Als de postkodecheck het aangeeft, gewoon bestellen en kijken wat er gebeurt met je bestelling. Wie niet waagt, die niet wint...

  Gert.
   
 3. Ik wacht liever de officiele uitlatingen van de Ziggo-officials en medewerkers af voor ik iets ga doen waar ik later spijt van krijg.
   

 4. Heb eindelijk antwoord op mn vraag.

  Via de website heeft u een vraag gesteld over "PC7671 - Vraag - Internet - Algemene informatie: Abonnement".

  U kunt niet zonder de aansluiting van Cogas. De kabel waar uw woning op is aangesloten is eigendom van Cogas en zonder hun aansluiting kunt u geen gebruikmaken van de diensten van Ziggo. Hierdoor kunt u dus geen abonnement van Ziggo krijgen voor de basis kabel. Dit betekend ook dat u geen alles-in-1-pakket van Ziggo kunt afnemen.
   
 5. Ja, de producten van Ziggo zijn gewoon beschikbaar in het Cogas gebied. Er worden alleen geen kosten in rekening gebracht voor RTV, want die betaal je al aan Cogas. :)

  Aangezien de JAVA error niet bij iedereen tevoorschijn komt ligt het niet aan de website. Waarschijnlijk is je eigen JAVA-versie niet helemaal lekker meer. Download en installeer de nieuwste versie eens op www.java.com.
   

 6. Bedoel je dus dat ik gewoon die alles-1-pakket kan nemen? Maar dat de kosten van de tv enzo die 15 euro naar cogas gaat? Ik hoef verder niks extra te betalen?
   
 7. Helemaal juist. Je zal van Cogas iedere maand een rekening krijgen voor TV en van Ziggo voor de producten die je bij Ziggo af neemt. :)
   

 8. En krijg dus ook alle voordelen als ieder ander?
   
 9. Jeps, alle producten, pakketten en acties :)
   
 10. Waar heb je die wijsheid vandaan ?
  Want Ziggo levert dus geen alles-in-1 produkten binnen Cogas gebied.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina