1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Beschikbaar of niet ??

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ziggofan, 26 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben van mening dat wij geen details behoeven te weten. De uitleg die Mod-1 gegeven heeft is al zeer verhelderend en verduidelijkt al een heleboel. De rest is tussen de moderators en de persoon in kwestie. Het lijkt me dat dit ook niet geheel onverwacht komt voor degenen die het topic en dit forum al langere tijd volgen, de reputatie van Ziggofan gaf al aan dat er meerdere forumgebruikers waren dat ze zich niet konden vinden in zijn posts.

  Als er dan door de moderators eisen worden gesteld mbt het aanpassen van je gedrag en je weigert dat lijkt mij de enige overgebleven optie om de persoon in kwestie de toegang te ontzeggen. Het is klaarblijkelijk ook niet de eerste keer dat hij geband is van dit forum.

  Ik kom sinds 15 oktober hier op het forum, en dit is de eerste keer dat ik zie dat iemand geband word, hieruit leid ik af dat de moderators niet snel iemand een ban geven.

  Verder ben ik het persoonlijk helemaal eens met de vorige reactie in dit topic (vorige pagina) van twigger.
   
 2. Gisteren heb ik contact gehad met cogas over het feit dat ik geen ai1 kan afnemen van ziggo, omdat ik in het cogas gebied woon.

  Volgens de medewerker van cogas zijn er op het moment onderhandelingen tussen ziggo en cogas over het beschikbaar maken van ai1-paketten in het cogas gebied.
   
 3. Dat Ziggofan gebanned is kan iets aangeven van zijn discussiemethode. Maar het geeft ook aan hoeveel inleving en tolerantie hier aanwezig is. Voor mij hoeven niet altijd alle gezichten dezelfde kant op te staan. Maar genoeg over Ziggofan.
  /sarcasme mode on: Nou, om te besluiten nog even de sig van Twigger, "Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen!!!" :) /sarcasme mode off. punt.

  En om nu weer helemaal on-toppic te komen; ik kan mij vanaf vandaag aanmelden via de website van Ziggo voor het aio pakket in mijn postcode (Gogasgebied). Voorheen kreeg ik altijd de melding "helaas is het alles in een pakket niet voor u beschikbaar.

  Kan iemand uit de regio dit controleren en heeft iemand nog iets meer gehoord?

  Met vriendelijke groet,

  Venerot.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 feb 2009
 4. Ziggofan is "opgelost" :applause:
  Nu het topic weer oppakken en hopen dat door Ziggo en Cogas het "alles in 1" probleem in het Cogasgebied snel zal worden opgelost, zodat ook deze abonnees dezelfde voordelen mogen hebben als de Ziggo abonnees buiten het Cogasgebied. :thankyou:
   
 5. Ziggo in 1

  Ook ik kan nu alles in 1 bestellen volgens de postcode check. Uiteraard woon ik in het Cogasgebied. Vorige week kreeg ik nog "Hou me op de hoogte" en nu staat er bestellen.
  Heeft Ziggofan toch gelijk naar het lijkt.
   
 6. Ik woon ook in het Cogas gebied, maar als ik bij bestellen aanklikt het alles in 1 pakket dan komt daar te staan: "Alles-in-1 pakketten zijn niet leverbaar op je adres ". Het lijkt mij dus dat er nog niets is opgelost.
   
 7. Ik kan ook nog niet bestellen, jammer genoeg :cry:
   
 8. Er kunnen tot op heden geen All-in-1 pakket bestelt worden binnen het zogenaamde Cogas gebied.

  Ondanks foutief gedane toezeggingen, worden reeds bestelde pakketten door medewerkers van de helpdesk gecorrigeerd en weer teruggebracht tot afzonderlijke delen.
  Het is dus alleen mogelijk telefonie, internet en digitale tv af te nemen.
  Dus geen A-I-1 pakket, met de daaraan verbonden voordelen.   
 9. Ziggo aio

  Je hebt helemaal gelijk. Alles is bestelbaar met de postcodecheck. Maar als je alles in 1 bestelt staat er aio is niet leverbaar op je adres.
  Vorige week stond bij de postcodecheck bij:
  Internet - beschikbaar
  bij telefonie - beschikbaar
  bij Televisie - Hou me op de hoogte

  Vandaag kan ik alles bestellen met de postcodecheck alleen als je bestelt dan lees je dat het niet kan. Heel vreemd.[​IMG]
   
 10. Heb het net geprobeerd, kan nu wel ai1 bestellen
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina