1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Beschikbaar of niet ??

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ziggofan, 26 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor zover mijn bronnen strekken is van verkoop (voorlopig) nog geen sprake. Kingpin: er gaat wel degelijk iets veranderen komende maanden.
   
 2. 4 Januari gepost:
  15 Januari gepost:
  Ondertussen zijn we 4 februari, echter nog geen brief, bericht of andere officiele mededeling. Wat zegt jou betrouwbare bron hierover?

  Kom ik toch weer terug op een eerdere uitspraak die ik hier heb gedaan:
   
 3. Gelukig hoef ik niets waar te maken. Dat moeten Cogas en Ziggo gezamenlijk doen. Ik ben in ieder geval goed ingelicht, het zou helpen wanneer Kingpin dat ook was of dat iemand van Ziggo of Cogas hier een officiele uitlating gaat posten.
   
 4. :schater:

  Gert.
   
 5. :rolleyes:
   
 6. U zegt dat ik niet goed ben ingelicht?
   
 7. Als je het niet waar hoeft (en kunt) maken, waarom loop je dan wel van alles te beloven in dit topic?

  Ik heb altijd geleerd, belofte maakt schuld. Jij belooft en zegt van alles toe in dit topic, en zoals gezegd, belofte maakt ...... Je snapt het wel.

  Jij beweert op 4 januari stellig dat er binnen enkele dagen of misschien een paar weken duidelijkheid over komt. Die periode is nu toch echt wel voorbij. En vandaag laat je middels een post weten dat er binnen enkele maanden toch echt wat gaat veranderen. Eerst waren het dagen of misschien weken, nu al maanden. Als jij 4 weken of langer op Ziggo moet wachten laat je jou ongenoegen ook zeer duidelijk weten via dit forum.

  Wellicht een idee om dan nu de hand even in eigen boezem te steken en je uitspraken wellicht intrekken of nuanceren en wat voorzichtiger te worden met wat je allemaal roept op een forum? Of kom met garanties.

  Vergeet niet dat veel mensen datgene wat jij post als waarheid aannemen.
   
 8. Ik spreek niet met mijn eigen mond. Ga eens bij Cogas zelf te rade (heb je dat uberhaupt al gedaan ??). Je wilt mij nu allerlei dingen in de schoenen schuiven, maar dat helpt niemand op weg naar de oplossing. Verder gaat mijn hand niet uit de boezem. Dat het allemaal langer duurt is naar ik mag aannemen een technisch verhaal. Ik had in januari gronden om aan te nemen dat alles snel geregeld zou zijn, helaas duurt het langer.

  Dat staat mij ook niet aan. Ik had vorig jaar mei al over willen stappen op alles in 1. Ik vind het ronduit schandalig dat dit allemaal zo lang uberhaupt moet duren. Bij de overgang naar Ziggo had dit al geregeld moeten zijn!

  Hoe je overigens mijn woord als waar uitlegd vind ik op zijn zachts gezegt vreemd, je hebt ook kunnen zien dat ik schreef: wacht af tot er een officiele mededeling komt van Cogas of Ziggo. Reken dan Cogas of Ziggo af op de termijn de genoemd wordt.
   
 9. Uiteindelijk rekenen we wel met jou af als, achteraf, blijkt dat jouw verhaal uit je duim komt... Als het wel waar is wat je nu al een hele tijd zit te roepen verdien je credits, maar niet op deze manier. :wink:

  Gert.
   

 10. Laten we het voorlopig maar houden op een licht "fabeltjeskrant" gehalte waar niemand geen reet mee opschiet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina