1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Beschikbaar of niet ??

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ziggofan, 26 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Kingpin, ik mag niet meer zeggen dan dit. PM me eventueel...

  Catastrofus, je hebt nu al vier keer openlijk hetzelfde gevraagd. Ik vraag me af met welk doel aangezien je in Hengelo woont...

  Ik vertel echt niets meer dan dit (dat kan en mag ik niet), gewoon rustig afwachten tot er officiele informatie komt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 jan 2009
 2. Misschien handig om andere mensen dan niet alvast lekker te maken met een oplossing die nog niet officieel aangekondigd is? Je kweekt nu verwachtingen bij de mensen dit topic, echter kan of mag je deze verwachting niet onderbouwen. Ook lijkt het mij dat jij op dit moment evenmin zekerheid kunt bieden over die eventuele oplossing.
   
 3. *UPDATE*

  Beste mensen, navraag leert dat er binnen nu en een half jaar een oplossing wordt geboden. Dit gaat dus iets langer duren dan eerder aangegeven. Dit ligt niet aan onderhandelingen maar aan de uitvoering van de gemaakte afspraken (technisch etc).
   
 4. Sorry dat ik even offtopic ga, maar je hebt eerst uitvoerig lopen verkondigen dat er (zeer)binnenkort een oplossing zou komen, en nu moet je daar toch iets op terugkomen, omdat toch blijkt dat het niet zo binnenkort mogelijk blijkt te zijn, om welke reden dan ook, en het veel langer gaat duren.

  Had je misschien toch beter in eerste instantie wat voorzichtiger moeten zijn met je uitspraken aangezien je een deel ervan nu al niet meer waar kunt maken... Hoop alleen voor jou dat de toekomst (binnen nu en 6 maanden) gaat uitwijzen dat de rest van wat je hier belooft wel waargemaakt kan worden, anders sta je er mooi gekleurd op.
   
 5. De oplossing is er zo ver heb ik hier niet staan liegen. De uitvoering is alleen dusdanig lastig dat men eerst allerlei computersystemen moet ombouwen.

  Ik ben het met je eens dat Ziggo en Cogas er meer tempo in moeten gooien omdat we anders al bijna een jaar lang minder voor meer hebben gekregen
   
 6. Cogas is nu Electrabel, zo lees ik in de folder die we vandaag kregen. Nu maar hopen dat we snel een oplossing krijgen voor ons Ziggo-probleem...
   
 7. Electrabel levert geen tv?

   
 8. Correct:!:

  Electrabel is het leverings/verkoop bedrijf van energie wat sinds 2006 al eigenaar was van het leveringsbedrijf van de Cogas. Dit energieleveringsbedrijf heeft vanaf 2006 tot nu nog wel de naam Cogas gebruikt maar is vanaf nu dus electrabel.

  Daarnaast is er nog een netwerkbedrijf (electra en gas) en kabelbedrijf, dit is GEEN eigendom van Electrabel en heet ook nog gewoon Cogas.
  Dit bedrijf Cogas is eigendom van de gemeenten in de regio Almelo. en is dus ook de eigenaar van het kabelnetwerk in Almelo, oldenzaal e.o.
  Dit is dus de Cogas kabel waarover Ziggo ook Internet, digitale TV en telefonie diensten levert in die regio. Cogas zelf levert het analoge TV pakket (en ook het kabelnetwerk).
   
 9. Helder
  Dan verandert er eigenlijk niet veel voor die gemeentes.

   
 10. Dan zou het beste zijn dat die gemeenten Cogas-Kabel aan Ziggo verkopen. Hiervoor moeten jullie dan bij je gemeenteraadsleden zijn !
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina