1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

email storingen.

Discussie in 'Internet - Email' gestart door Enwee, 24 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hai raymond,

  Oke, begrijp dat je het op de server kan zien als ziggo medewerker.

  Heb slechts 1 machine, maar wel drie actieve multikabel mail accounts. (maar ook deze heb ik al lange tijd simultaan actief.)
   
 2. Hi!

  En je postvakje uit in je mailprogramma, staan daar nog berichten klaar die in de weg zitten?

  Bye,
  Raymond.
   
 3. Ja, 1 bericht die ik sinds gisteravond dringend moet verzenden
   
 4. [off-topic]
  BSD is een op Unix gebaseerd os, net zoals bv Linux. Apple heeft daar een mooi schilletje omheen gebouwd (gejat). en heeft het osx 10.x genoemd. De belangrijkste maintainer van FreeBSD is wat jaren terug in dienst getreden van Apple.
  [/off-topic]

  Gert.
   
 5. Oke Gert, weer wat geleerd. Maar dat van dat jatten.... de waarheid ligt meestal in het midden.

  Greetz molden
   
 6. Wederom storing op tweede e-mail account. Kan niets verzenden. Locatie Hoorn.
   
 7. Als je alleen op je tweede email-account een probleem hebt, ligt het niet aan de mailserver maar aan je instellingen. Voor verzenden wordt er namelijk geen wachtwoorden of zoiets gebruikt. Je gebruikt dan dezelfde server zonder inloggegevens.

  Als je via de ene account wel kunt verzenden heb je vermoedelijk bij de andere account toch een andere instellingen voor de servernaam of andere zaken ingevoerd bij de SMTP server.
   
 8. Hier ook problemen hoor, hoofdaccount (email) komt binnen, maar me andere 2 secundaire e-mailaccounts komen niet binnen. En ja ik heb excact dezelfde instellingen, dus daar ligt het niet aan. Heb hier al vaker last van gehad, en ben zeker niet de enige.

  Waar is die tijd van multikabel gebleven
   
 9. Dat zijn 2 verschillende dingen, mijn antwoord ging over het verzenden, dat gaat zonder accountnaam. Blijkbaar heeft Barfman problemen met ontvangen ?? Wat is het probleem, komen mailtjes niet aan, of kun je niet inloggen op sommige accounts ?

  Edit: ik test net zelf even, vermoedelijk heb je af en toe een timeout op een pop3 mail-account op de quicknet servers. Zie ik hier ook nu af en toe, probeer je het dan nog een keer lukt het wel.
   
 10. Ik bedoel ontvangen CeeS, maar als ik het opnieuw probeer, dan pakt ie alleen maar me hoofd account, of hij pakt me sub accounts en niet me hoofd account.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina