1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sport1 HD

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Tulua, 23 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Per 1 februari vervallen er een aantal Sport 1 kanalen. Zou dan per die datum eindelijk Sport1 HD bij Ziggo/Casema te zien zijn? :frons:
   
 2. houden we zo nog wel zenders over?
  Nou ja als er maar HD zenders voor terug komen :thankyou:
   
 3. Er is toch nog een klein lichtpuntje: op het overzicht op kanaal 12 wordt bij Sport 1 verwezen naar kanalen 401-409. Het HD kanaal 409 wordt daar dus ook genoemd. Misschien toch een voorschot op nieuwe ontwikkelingen?
   
 4. 401-409 werd altijd al genoemd..aangezien in het Multikabel gebied deze zender wel wordt doorgegeven (en ook hetzelfde info kanaal hebben).
   
 5. Enige tijd geleden per mail aan Ziggo gevraagd wanneer Sport1 HD in het Casema gebied te ontvangen zal zijn. Het antwoord vandaag ontvangen:

  Vanwege huidige werkzaamheden in voormalig Casema gebied staat het toevoegen van het SportHD pakket nog niet op de planning. Het is wel de bedoeling dat deze in de loop van 2009 wordt toegevoegd. Onze excuses voor het ongemak.

  :roll:
   
 6. En dat terwijl Sport 1 HD al gewoon wordt uitgezonden :oops: alleen is eea niet zichtbaar. De betreffende medewerker van Ziggo moet en een grote duim hebben gehad en een lange neus met zo'n antwoord :mrgreen: :mrgreen:
   
 7. grootste bullshit inderdaad.

  Chellomedia geeft nog steeds geen toestemming voor doorgifte... heeft niks met werkzaamheden te maken!
   
 8. Sport1 HD op 409

  net bezig de Humax 5050c te installeren :) en ik vind Sport1HD op kanaal 409 (Oegstgeest, voomalig Casema).
  Eindelijk Golf in HD kijken.....:wink:

  R.
   
 9. zeker. Alleen krijg ik het niet voor elkaar op Sport 1 HD met NL commentaar te krijgen. Gisteren was op Sport 1 (normaal) wel NL-commentaar te horen maar in Sport 1 HD niet. Cisco probleem? :wink: Voor de rest wordt het genieten de komende dagen met de Masters !
   
 10. Nope, geen Cisco probleem. ChelloMedia stuurt bij het HD kanaal heel soms de Nederlandse audio stream mee. Voor het merendeel van de uitzendingen wordt de Amerikaanse stream meegezonden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina