1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sport1 HD

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Tulua, 23 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Precies het verhaal wat ik in maart 2008 ook al heb gehoord, waarom geven ze gewoon geen openheid van zaken, laat duidelijk weten of ze het wel of niet gaan doorgeven. :no:
   
 2. 2009 komt dichterbij, maar nog steeds geen nieuws!! Ziggo geef a.u.b. eens aan wanneer ook het oude casema gedeelte kan genieten van Sport1 HD!!!
   
 3. Sinds kort heb ik een HDTV decoder. Het is inderdaad jammer dat Sport1 HD niet is te ontvangen in het Casema gebied. :sad: We betalen allemaal wel hetzelfde voor Film1/Sport1 maar ontvangen niet hetzelfde aantal zenders. :shock:

  Wat de reden hiervan ook is (blijft vaag). Ik hoop dat Ziggo dit snel recht gaat zetten en dan wel per 1 januari 2009. :!:
   
 4. Helaas Rick70, maar ik heb niet het idee dat er op de korte termijn iets veranderd! Nog een week en het jaar is voorbij en er is nog nergens nieuws te vinden over sport1 HD in het oude casema gebied. Erg slecht.........
   
 5. Ik snap dit niet hoor, wat is nou in vredesnaam de reden van deze flauwekul?
  En is het niet zo dat iedere zender een zo groot mogelijk bereik wil, dat bereik je niet door met dit soort onzinnige dingen aan te komen, te belachelijk voor woorden.

  Niet dat ik Sport 1 zou willen, maar het gaat om het principe.
   
 6. Ik zie Sport 1 HD inmiddels in het overzicht staan op kanaal 409. Daarnaast is op kanaal 13 het etalagekanaal gekomen in plaats van Brava HD. Ik weet niet of er nog meer gewijzigd is.....
   
 7. In welk overzicht? Of zit je op het testnetwerk (0500) ipv 5555?
   
 8. :oops: mmm, dat zal het misschien zijn (testnetwerk). Ik werd getriggerd door het etalagekanaal wat nieuw op 13 verschenen was en dacht ook sport 1 HD nieuw te zien, maar idd kan het zijn dat dit gewoon een placeholder is.... Toch kan ik mij niet herinneren dat deze er afgelopen week ook zat..... en zonder film1/sport1 abbo valt er weinig te checken.
   
 9. Sport 1 HD op het testnetwerk zit er al "jaren"..helaas gecodeerd ook voor de betalende Sport 1 -abbo :?:?:?
   
 10. ik moet nodig weer eens een dumpje maken met de firedtv blijkt ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina