1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Firmware update?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door groennom, 22 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vraagje: Is er een nieuwe firmware update? Net als de vorige keer kan ik geen opnames meer toevoegen. De brillante en zeer duidelijke melding volgt: Generieke fout: Opname kan niet worden toegevoegd. Het herstarten helpt niet. Een harde restart levert wederom het scherm: Loading.. Please wait op... Na 15 minuten nog geen resultaat. De vorige keer werd dit veroorzaakt door een firmware update. Is er nu weer een? Zo ja, waarom verloopt dit zo moeizaam? Zo nee, wat is er dan aan de hand??
   
 2. Hmm inderdaad... ik zit nu op 1.0.4.1 en heb de automatische updates uitgezet.

  De decoder geeft nu in het Systeem-menu aan dat er een update beschikbaar is... even proberen...

  Update

  Blijkbaar toch geen update. Je kunt in het Systeem-menu geen manuele update doen, dus heb ik de automatische updates weer aangezet.

  Na het op standby zetten en weer aanzetten van de decoder staat "Update beschikbaar" weer op Nee in het Systeem-menu. De firmware-versie is echter nog steeds 1.0.4.1.

  Vaag... :confused:
   
 3. Ik heb automatische updates wel aanstaan, maar zit nog op 1.0.4.1

  Ik zie nu je update pas :oops:
   
 4. dit was mij ook al opgevallen

  ik heb precies dezelfde symptomen
   
 5. Hier kan ik op meerdere decoders momenteel geen problemen vinden. Kunnen jullie svp uitlegen waar precies (welke stappen neem je dus door) de foutmelding ontstaat?
   

 6. Bij mij ging het zo:

  Automatische updates stonden UIT.

  Ik nam eens een kijkje in het systeem menu, toen zag ik: update beschikbaar: JA
  maar er was geen manier om die zelf toe te passen, dus ik automatische updates maar weer aangezet en opnieuw opgestart. Toen gebeurde er weinig, en toen ik in systeem menu ging kijken stond er gewoon weer update beschikbaar: NEE.

  automatische updates weer uitgezet, en toen begon het verhaal weer opnieuw, want dan staat er gewoon weer update beschikbaar: JA
   
 7. Tot nu toe kan ik op 2 decoders dit probleem niet "creƫeren". Speelt dit nu nog? Ik zal het nog een aantal keer proberen.
   
 8. mijn cisco (net ontvangen)moest volgens de beschrijving de boel eerst moest updaten. stond ook in het inslellingen menu dat er een update beschikbaar was.
  meegenomen naar een vriend in het vm casema gebied, ik zit in het multikabelgebied, om hem daar te updaten, na opstarten na het menu gegaan en daar stond dat er geen update ter beschikking was.  kan het zijn dat er gelijk bij het aanzetten de nieuwe firmware gelijk gedownload werd? wat is de nieuwste firmware?
   
 9. 1.0.4.1 (zie 6 berichten hierboven :?)
   
 10. ik heb 1.0.2.5
  maar dat upgraden werkt niet

  bij mij geeft hij aan update beschikbaar

  ga ik naar heemskerk om de update bij een kennis op te halen geeft hij geen update beschikbaar aan
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina