1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Rare storing internet (Den Helder e.o.)

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door irix, 21 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb een tijd geleden een storing gehad dat alles offline was. Mijn broer overigens ook, die woont enkele straten verderop. Opeens kreeg ik een nieuw IP adres na het resetten van het modem, maar soi, alles werkte weer.

  Nu heb ik de laatste tijd dat 2-3 keer per week op mijn modem (scientific atlanta modem + telefonie) het online lampje uit blijft, maar power/send/receive aan blijven en ik wèl internet en telefonie heb, alleen internet is dan zeer traag (+/- 500kbps terwijl ik 2700+ moet halen omdat ik internet i3 heb).
  Als ik het modem reset (als in stekker er even uit, wachten, weer in) dan werkt alles weer zoals het hoort en met de normale snelheid.

  Ik vind het erg vervelend om dit steeds te doen en ik ben al helemaal bang voor wéér een nieuw IP (ik host een behoorlijk aantal sites en moet dan van allemaal de zonefiles wijzigen om naar mijn nieuwe IP te verwijzen).

  Iemand een idee hoe dit komt? Normaliter als online niet aanstaat heb je ook geen internetverbinding meer, ik dus wel, maar 1/5 van de normale snelheid.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina