1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Wii errorcode 86420

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door shifter, 19 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik lees zojuist dat Turbo Mode ook wel eens problemen kan geven, dus dat heb ik nu uitgezet. Dus vanavond, maar weer eens testen. Testen is lastig omdat ik een tweede persoon nodig heb voor het opzetten van een room. Nou ja ik laat wel weten of dit iets verhelpt.
     
  2. Als je DMZ gebruikt zou je router alles door moeten laten naar je WII, op zich is dat niet zo onveilig aangezien alleen je WII er last van kan hebben. Ik weet niet of er al exploits voor de WII zijn....

    Maar ik zou alle andere settings voor de WII in dat geval verwijderen. Bij de special-applications heb je zo te zien ook iets ingevuld, dat kun je beter weghalen. Geld ook voor UPNP als het nu niet werkt, probeer dat dan ook uit te zetten. Beter is om 1 ding tegelijk te wijzigen.

    Zolang je het MAC adres van je router's WAN poort niet wijzigt hoef je niet het kabelmodem te resetten, maar alleen je router opnieuw te laten starten na wijzigingen.

    Verder zie ik nog veel tab-bladen bij de router instellingen, misschien kan het ook nog iets in die settings zijn (QOS of firewall settings) meestal overbrugt DMZ dit in 1 keer trouwens.

    Je "tegenpartij" moet trouwens ook zijn poorten open hebben en moet jou accepteren omdat je een ander ip-adres gebruikt bij Ziggo dan bij KPN, maar ik neem aan dat je zeker weet dat dit goed is.
     
  3. Ik heb verschillende mensen gehad en bij geen van alle lukt het, dus bij de tegenpartij zit het goed denk ik voor 99%.

    Ik heb gedaan wat je zei, maar begrijp niet goed wat je bedoeld met exploits. Daarnaast neem ik aan dat mijn Wii nog steeds wel een static IP moeten hebben namelijk die 192.168.0.112, die ingevuld staat bij DMZ.

    Overigens is er bij de WII niet veel in te stellen.

    Maar zoals ik al zei ik ga vanavond weer eens testen.

    In ieder geval wedero enorm bedankt voor je hulp.
     
  4. This is a log which i made when trying to join a room several times.

    15:19:19 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54281->207.38.11.14:28910 [Forward]
    2008-09-21 15:19:23 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54282->207.38.11.14:28910 [Forward]
    2008-09-21 15:19:25 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54283->207.38.11.14:28910 [Forward]
    2008-09-21 15:19:25 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:55187->207.38.11.41:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:19:25 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60363->207.38.11.41:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:19:25 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60363->207.38.11.42:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:19:25 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60363->207.38.11.43:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:19:26 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:55187->92.13.78.135:55013 [Forward]
    2008-09-21 15:19:26 [New UDP Inbound Flow] (UDP) WAN to LAN 92.13.78.135:55013->192.168.0.112:32895 [Forward]
    2008-09-21 15:19:36 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54284->125.199.254.50:80 [Forward]
    2008-09-21 15:19:44 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60365->207.38.11.173:27900 [Forward]
    2008-09-21 15:19:49 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54285->192.195.204.143:443 [Forward]
    2008-09-21 15:19:50 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54286->207.38.11.34:29900 [Forward]
    2008-09-21 15:19:51 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:49207->207.38.11.34:27900 [Forward]
    2008-09-21 15:19:53 [New UDP Inbound Flow] (UDP) WAN to LAN 207.38.8.131:3553->192.168.0.112:33704 [Forward]
    2008-09-21 15:19:53 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54287->207.38.11.34:29901 [Forward]
    2008-09-21 15:20:23 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54288->207.38.11.14:28910 [Forward]
    2008-09-21 15:20:25 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54289->207.38.11.14:28910 [Forward]
    2008-09-21 15:20:25 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:49207->207.38.11.41:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:20:25 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60366->207.38.11.41:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:20:25 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60366->207.38.11.42:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:20:25 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60366->207.38.11.43:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:20:26 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:49207->92.13.78.135:55013 [Forward]
    2008-09-21 15:20:26 [New UDP Inbound Flow] (UDP) WAN to LAN 92.13.78.135:55013->192.168.0.112:32875 [Forward]
    2008-09-21 15:21:43 [New UDP Inbound Flow] (UDP) WAN to LAN 202.97.238.201:60989->192.168.0.112:1026 [Forward]
    2008-09-21 15:22:47 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60368->207.38.11.173:27900 [Forward]
    2008-09-21 15:22:51 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54290->192.195.204.143:443 [Forward]
    2008-09-21 15:22:52 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54291->207.38.11.34:29900 [Forward]
    2008-09-21 15:22:53 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:64600->207.38.11.34:27900 [Forward]
    2008-09-21 15:22:55 [New UDP Inbound Flow] (UDP) WAN to LAN 207.38.8.131:3672->192.168.0.112:33320 [Forward]
    2008-09-21 15:22:55 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54292->207.38.11.34:29901 [Forward]
    2008-09-21 15:24:12 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54293->207.38.11.14:28910 [Forward]
    2008-09-21 15:24:14 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:54294->207.38.11.14:28910 [Forward]
    2008-09-21 15:24:14 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:64600->207.38.11.41:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:24:14 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60369->207.38.11.41:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:24:14 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60369->207.38.11.42:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:24:14 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:60369->207.38.11.43:27901 [Forward]
    2008-09-21 15:24:14 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:64600->92.13.78.135:55013 [Forward]
    2008-09-21 15:24:15 [New UDP Inbound Flow] (UDP) WAN to LAN 92.13.78.135:55013->192.168.0.112:32791 [Forward]
    2008-09-21 15:25:39 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:64829->125.199.254.50:80 [Forward]
    2008-09-21 15:26:37 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:61861->207.38.11.173:27900 [Forward]
    2008-09-21 15:26:41 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:56330->192.195.204.143:443 [Forward]
    2008-09-21 15:26:43 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:56331->207.38.11.34:29900 [Forward]
    2008-09-21 15:26:43 [New UDP Outbound Flow] (UDP) LAN to WAN 192.168.0.112:62421->207.38.11.34:27900 [Forward]
    2008-09-21 15:26:45 [New UDP Inbound Flow] (UDP) WAN to LAN 207.38.8.131:4405->192.168.0.112:32787 [Forward]
    2008-09-21 15:26:46 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:56332->207.38.11.34:29901 [Forward]
    2008-09-21 15:26:47 [New TCP Outbound Flow] (TCP) LAN to WAN 192.168.0.112:56333->207.38.11.163:443 [Forward]


    The only thing i discovered is this outbound to port 55013, so thi s has been added into the following list (this hasn't been tested yet). The other case didn't work.

    [​IMG]

    btw port is enabled, maar dat staat hier nog niet zo in het plaatje
     
  5. Ik weet niet wat je met je log wilt laten zien, maar als je DMZ ingesteld hebt dan hoef je juist geen poorten meer te forwarden, die gaan allemaal automatisch en het invullen van de poorten kan dan juist averechts werken.

    Verder klopt de invoer niet, ik zie dat je veel TCP poorten ingesteld hebt, waarbij je log aangeeft dat het UDP is.... En dat werkt dan zowiezo niet.

    En het ip-adres lijkt me fout, dat moet het adres van je Wii zijn
     
  6. Ok Cees, dus in principe staat het DMZ gedeelte goed ingesteld.

    Dan zou dus een static ip in mijn Wii en het DMZ enablen voldoende zijn ?

    Als dat zou is dan zet ik hem weer even naar default en voer allen de DMZ wijziging door. Als het dan nog niet werkt kan het dan aan eventuele problemen bij ziggo liggen of zie ik nog iets over het hoofd?

    wedrom bedankt voor je reply
     
  7. Nogmaals probleem ligt niet bij Ziggo.

    Als je even zoekt op het internet kom je veel sites en mensen tegen die dit probleem hebben.
    Blijkbaar werkt alleen het joinen niet zoals het hoort maar gewoon online spelen wel.
    Nintendo weet van dit probleem als je dit leest en stuur dan de mensen een bericht om poorten los te gaan gooien en een static adres aan de wii te gaan koppelen.
    Ook dit werkt niet altijd.
    Blijkbaar zoals je het allemaal leest is er iets bij nintendo op de servers het een en ander gaande.
    hier heb je nog een link waar ook het een en ander staat
    http://www.ninyou.nl/forum/thread.php?threadid=22188

    Ooh ja heb zelf ook een Wii en heb dit probleem niet heb zelf niet eens een poort los gegooid voor de Wii. Aangesloten en spelen maar zo ook in de rooms. (ook Ziggo)
     
  8. Bloeby,

    het hangt ook af van de type router. Ik weet niet welke draadloos router jij hebt gekregen, maar ik heb de WL-173 van Sitecom, hier staat schijnbaar alles standaard dicht. Ik probeer dit dus zo goed mogelijk in te stellen, alleen weet niet precies wat ik moet zetten. Als dit goed staat en het werkt nog steed niet dan kan ik verder. het is te vroeg om te stellen of ziggo/ nintendo/ de router het probleem veroorzaakt. Het feit blijft dat toen ik KPN had er geen problemen waren en nu heb ik ziggo en nu werkt het niet meer.

    Ik krijg haast het idee dat je een medewerker bent van ziggo, omdat je bijdrage aan dit topic nul is, maar je alleen ziggo loopt te verdedigen.
     
  9. Ten eerste ben ik geen medewerker van Ziggo (gelukkig niet zelfs).

    Ten tweede gebruik ik een Linksys router (niet van Ziggo), maar heeft de buurman wel een Sitecom van Ziggo die heeft ook een Wii en heeft niks ingesteld en werkt gewoon alles 100%.

    Ten derde post ik je een link waar staat dat veel meer mensen dit probleem hebben dus heb ik voor niks zitten de snuffelen voor jou, omdat ik geloof dat het niet echt met instelling heeft te maken maar meer een probleem is bij Nintendo.

    Ten vierde verdedig ik Ziggo niet maar ben langzamerhand een beetje flauw van mensen die een eerste bericht posten dat iets niet wil en dan met apparatuur van derden en dan direct Ziggo van alles maar de schuld geven.

    Nog een tipje als zal je die wel niet aanemen van mij reset de Wii eens haal de verbinding uit de Wii dus de instellingen en stel je verbinding eens helemaal op nieuw in.
     
  10. Nou ik heb alle tips geprobeerd niks helpt. Sitecom en nintendo waren zeer behulpzaam. Het probleem ligt hoogstwaarschijnlijk gewoon bij ziggo gezien alle andere ellende die ik heb.

    Wat een ongelooflijk Slechte provider is dit, je krijgt haast onmogelijk iemand aan de lijn. Als je ze aan de lijn krijgt zijn ze onbeschoft. Vragen per mail worden niet beantwoord.

    Ik ben helemaal klaar met ziggo en ga zo snel mogelijk alles terug laten draaien, wat een :censored: bedrijf.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina