1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo in voetsporen UPC met snelle kabel

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door zigologie, 17 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. even goed is een 1:1 verbinding helemaal niet nodig. Ik kan op dit moment prima uit de voeten met mijn vpn verbinding en dat gewoon met een 3Mb verbinding daarnaast stuur ik eens in de zoveel tijd veel foto's weg gaat allemaal prima. En dat het niet opschroeven van de upload nieuwe innovaties op de markt afremt vind ik maar pure onzin.
   
 2. bericht in de Stem

  BREDA - Kabelmaatschappij Ziggo gaat de kwaliteit van de televisiedoorgifte opkrikken en meer interactieve televisiediensten aanbieden.Ook de internetsnelheden gaan omhoog: komende maand met 20 procent, medio volgend jaar kan er tot 80 Mb per seconde worden gedownload.
  De aanpassingen, met meer 'high definition'-doorgifte en video on demand 'met zeer recente films' kosten ruimte op de kabel. Ze hebben tot gevolg dat vier zenders niet langer analoog worden doorgegeven. Welke dat worden beslist Ziggo later. "Dat hangt onder meer af van de kijkdichtheid en de vraag of die zenders zelf nog wel analoog doorgegeven willen worden. We willen ook eerst de regionale programmaraden daarover horen", zegt woordvoerder Gradus Vos van Ziggo.

  De programmaraad in de Baronie (Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Drimmelen, Geertruidenberg en Alphen-Chaam) gaat hierover niet adviseren. Een zegsman van de raad: "We hebben net een jaar geleden ons advies voor de komende drie jaar uitgebracht. Laat Ziggo dit varkentje zelf maar wassen. Wij zien er geen brood in om hier weer een heel inspraakcircus met al zijn vergaderingen voor op te tuigen. Zenders schrappen ligt nu eenmaal gevoelig."

  Vos: "Mensen raken die zenders niet kwijt, we geven ze alleen nog digitaal door. Klanten die deze zenders graag willen blijven bekijken, kunnen altijd voor enkele tientjes een digitale ontvanger aanschaffen. Bijna de helft van alle Nederlanders kijkt nu digitaal. In de plaats van een analoge zender kun je zes tot acht zenders digitaal doorgeven." Ziggo gaat de analoge doorgifte van tv-zenders gaandeweg verminderen ten gunste van digitale doorgifte.
   
 3. kijk maar uit dat Henk Schol (de auteur van dit artikel) dit niet ziet.....:lol:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina