1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo in voetsporen UPC met snelle kabel

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door zigologie, 17 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goedkoper wellicht, sneller betwijfel ik. Verschil tussen werkelijke en beloofde maximale snelheid is bij ADSL veel groter dan bij kabel. De meeste 20 megabit ADSL lijnen halen de 11 a 12 net.
   
 2. Nog meer abonnementensvormen, daar zien ze bij Ziggo niet veel in, volgens Vos.
  Z3i zal wel ter ziele gaan en de andere Z's worden verhoogd, is mijn inschatting.
  Niet zo vreemd, als je wil concureren met de ADSL-prijsstunters. ;-)
   
 3. Het grappige is dat als je bij die nieuwe ADSL-aanbieders een snelheids-check doet met willekeurige postcodes, krijg je altijd de zelfde snelheid: iets onder de 20 Mb(!)
   
 4. Ja hoogst onbetrouwbaar dus;).
  De enigste snelheidstest die ik zou vertrouwen is die van een onafhanklijke website als speedtest.net
   
 5. Volgens mij bedoelt thomas999, de snelheid die maximaal behaald kan worden, in relatie tot de afstand van de adsl-centrale.
  Och adsl is zo gek nog niet, als je maar dicht genoeg naast de centrale woont.
   
 6. Ja dat klopt. Op de diverse sites van ADSL providers heb ik eens diverse (bestaande) postcodes ingetikt en het viel me op dat ze allemaal tegen de 20 Mb aan zaten en dat kan natuurlijk niet, de afstand huis-telefooncentrale is altijd wat verschillend.
  Ze adverteren nu altijd met: *TOT* 20 Mb/sec.:idea:
   
 7. En dat is nog altijd 3x sneller dan ziggo met de 4 megabit.....
   
 8. Die 20mb is de maximaal haalbare snelheid en in de meeste gevallen haal je die niet afhankelijk van je afstand tot de telefooncentrale. Van de mensen die ik ken met een 20mb ADSL verbinding blijven de meeste steken tussen de 8 en 16 mb. Goedkoper dus maar ook lagere snelheid.
   
 9. 1:1 is totaal overbodig voor normaal gebruik als je thuis geen eigen server hebt is 1;4 of nog minder zelf al meer dan voldoen om ongestoort snel te kunnen werken. je stuur voor 80 a 90% alleen bevestiging enz. weg maar haalt veel meer data binnen.
   
 10. Valt best mee. Er zijn redelijk wat mensen die via VPN's werken, Video-calls maken, paar honderd MB met foto's aan vrienden sturen, etc, etc. Het model van dat mensen alleen maar data binnen halen is al lang niet meer reeel en het feit dat er zo lang aan word vastgehouden remt de markt alleen maar af in nieuwe innovaties.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina