1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Harddisk Humax

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door rensotheone, 16 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ténzij je dus de timeshiftbuffer gebruikt om op te nemen. Vanaf het moment, dat je de opname start, kun je weer gaan zappen en wordt de opname netjes opgenomen. En wordt er (vanaf dat moment) een nieuwe timeshift-buffer gecreëerd. Die je vervolgens óók weer kunt gebruiken om ook dát lopende programma op te nemen!!!

  Overigens weet ik niet, in hoeverre je daarna nog wéér kunt gaan zappen. Je weet: twee programma's uit dezelfde stream opnemen en een derde kijken, geldt dan natuurlijk ook.

  Onvermoede mogelijkheden, nietwaar?
   
 2. hmmm het lijkt me wel een goed idee, als je tv programma of film op pauze hebt gezet (dan wordt timeshift buffer gestart), heb ik veel liever dat Humax beter een waarschuwing moet weergeven op dat moment dat je naar een andere kanaal wilt gaan... ZO voorkomt je dat timeshift buffer weer gereset wordt.
  Want dat is mij meerdere keren gebeurd :sad:
  Dus voordat je naar een andere kanaal wilt zappen, dan stelt Humax je een vraag zoals: timeshift buffer opnemen - timeshift buffer stoppen - annuleren (niet zappen).

  EDIT: Misschien moet Humax ook een waarschuwing moet weergeven als je op een andere kanaal dan de 2 opnamekanalen zit en dat timeshift buffer niet beschikbaar is... Dan weet je dat je goed moet uitkijken :wink:
  Dat vinden veel mensen zeker wel fijn, nietwaar?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 sep 2008
 3. Dat moet dan wel een uitschakelbare optie zijn, want ik zou dat heel irritant vinden, als je gewoon aan het zappen bent. Bij iedere keer van kanaal veranderen word je dan de vraag gesteld, of je de timeshiftbuffer wilt stoppen. Dat weegt voor mij niet tegen die (in één jaar tot nog toe) ene keer op, dat ik per ongeluk aan het zappen was, terwijl de timeshiftbuffer per ongeluk leeggegooid werd.
   
 4. alle nadelen hebben z'n voordelen.
  maar ben het met je eens, in de woonkamer zon zoemend/trillend geluid...
  mischien iets voor een firmware update, en dat je dan kan kiezen soort
  "diskmanagent"
  development team, succes!
   
 5. Inderdaad... dat zou ik ook irritant vinden.

  Dus als je 2 tegelijk opnames hebt en dat je tv kanalen zapt, wordt een symbool van "timeshift buffer niet beschikbaar" aan info toegevoegd. Dat vind ik echt een goede oplossing.

  En bovendien wordt een waarschuwing (tekst melding) alleen vertoond ALS je timeshift buffer op pauze hebt gedrukt EN dat je naar een andere kanaal wilt gaan.
   
 6. Kan je trouwens zichtbaar switchen van tuner 1 of tuner 2
  Als ik naar het signaal niveau kijk dan zie ik alleen tuner 2??

  Bedankt alvast voor jullie reactie's.

  Rensotheone:schater:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina