1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Harddisk Humax

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door rensotheone, 16 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste mede zappers

  Ik heb sinds vandaag ook deze ontvanger en vraag mij af of het normaal is dat de harddisk maar blijft draaien..???!!!

  Voorheen had ik een (sat) topfield 5510 en als die geen opnames had ging de harddisk na ongeveer 5 minuten uit.

  Ik hoor graag van jullie en alvast bedankt voor je reactie.:thankyou:

  Rensotheone
   
 2. Als hij aanstaat draait de harddisk altijd dat heeft te maken met de timeshift buffer, je kan immers ook als er geen opname loopt terugspoelen pauzeren
  (of terugspoelen en alsnog alles opnemen doormiddel van de opname knop) en weer vooruitspoelen.

  /HB
   
 3. HB

  Klasse voor je snelle reply.
  Jammer eigenlijk dat je niet een optie hebt om dat uit te zetten...maar aan de andere kant...hij is dan wel altijd standby voor opname's

  Greetzzzz :pompom:

  Renso
   
 4. Ja, maar je zult merken dat het heel handig is als de automatische opnames doorlopen. Je vrouw is naar boven en je wilt haar iets laten zien wat je net hebt gezien, Even terugspoelen en je kunt het bestaande programma door kijken.
  Heel handig maar je moet het wel even weten pmdat dit de nieuwe manier van kijken is.
   

 5. het gaat nog verder, namelijk als je tijdens het kijken tot de conclusie komt dat je het programma had moeten opnemen, dan kun je teruggaan met de timeshift naar het begin, vervolgens op REC drukken en verder gaan waar je gebleven was. Het timeshift buffer wordt verder nu gebruikt voor de opname.
   
 6. Inderdaad, een super-optie, die ik al meerdere keren heb gebruikt. Doet me altijd denken aan de film "Back to the future": teruggaan naar het verleden om fouten die je toen gemaakt hebt (programma niet opnemen) te verbeteren (programma met de timeshift-buffer opnemen). Alleen mag jij dat wel doen, terwijl in de film Michael J. Fox niets mocht doen, wat de toekomst kon beïnvloeden ;)...
   
 7. Misschien een hele domme opmerking die ik niet grappig bedoel maar serieus, Waarom zou je een programma willen opnemen die je al gezien hebt of waar je mee bezig bent om deze te bekijken ?
   
 8. Simpel: een programma dat al begonnen is, waarvan je eerst dacht "Da's niet de moeite waard", maar dat later toch bleek te zijn. Of (delen uit) het journaal; zo heb ik aleen paar feitjes die anders "weg" waren geweest.
   
 9. inderdaad... maar even een waarschuwing voor iedereen plaatsen: als je naar een andere tv kanaal zapt, wordt timeshift buffer weer gereset!!!
  Dus dubbel goed uitkijken...
   
 10. THNX Dark Angel

  Zo kom je steeds meer te weten...:pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina