1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Is deze hd recorder ook geschikt voor multikabel

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door timmers, 16 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zit ook niet te wachten op interactieve tv. Ik wil hem alleen gebruiken als decoder en recorder. Kan dat nu wel of niet?
  Kitaro, kun jij het verlossende antwoord geven?
   
 2. De Cisco zou buiten het voormalig Casemagebied moeten werken als HD PVR maar dat is niet gegarandeerd. Ik raad het dus af.
   
 3. afwachten of er iemand is die het daadwerkelijk heeft geprobeerd
   
 4. werkt in velsen

  de cisco werkt in velsen gewoon, staat hier heerlijk programma's op te nemen en af te spelen, enige irritante is dat hij elke keer als je hem uitzet en weer aanzet hij de interactieve tv wil installeren. dit duurt een paar minuten. als je hiermee kan leven dan is er geen enkel probleem. op de paar bugs na die de cisco op dit moment nog heeft. de hdmi handshake met mijn onkyo receiver bug vind ikzelf vervelender.
   
 5. Werkt gewoon in hoofddorp getest bij een neef met mijn cisco box alleen interactief niet. Maar ja wie gebruikt dat met alleen nog maar films uit 1901:wink:
   
 6. waar heb je hem gekocht?
   
 7. Alle bugs zullen met een software update worden opgelost, echter die komt via het netwerk van Casema binnen en niet via het netwerk van @Home en Multikabel op dit moment. Dus je loopt kans dat je met een oude versie blijft zitten denk ik.
   
 8. Cees een kleine correctie op jou verhaal

  Alle software die in Casema op het netwerk staat voor ontvangers staat er ook op in Multikabel gebied in de TS met alle loaders. Eventueel kan vriend Archie dit op Tweakers nog bevestiggen.
  Mijn ontvanger kreeg namelijk toen deze vorige week bij mijn neef in oud Multikabel gebied stond software versie 1.0.4.1.
   
 9. Okee, dat valt dan weer mee, maar in @home gebied gaat dat denk ik niet op. In elk geval was het bedoeld als waarschuwing om teleurstellingen te voorkomen omdat je wel een ontvanger voor veel geld koopt die niet ondersteund wordt. Maar als je dat risico wilt nemen is het misschien een leuk speeltje.
   
 10. dussss waar te koop?:pompom::frons:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina