1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

3 knipperende ledjes

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door Pantech, 16 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ach ja.... soms heb je geluk en soms niet.
  Ik heb geen enkel probleem met Samsung...al jaren diverse producten van dit merk. OOk tv en DTV decoder en nu zelfs een laptop.
  MUV mobiele telefoons maken ze mooie en goede producten.

  Maar als er dan wwel wat is, ja dan moeten ze wel helpen...... Ziggo zou wat met ze moeten regelen om mensen te helpen.....

  succes
  gr
   
 2. Als je de Humax iPVR 9200C hebt dan heb je wel 2 tuners. En soms kun je afhankelijk van de op te nemen stream 2 opnames maken en een 3e kijken. Dus beter dan de Samsung:cool:
   
 3. Oke. Ja daar zal ik niet aan tornen. Ik geloof je. MBT DTV ga ik niet zo ver...mijn Samsung decoder werkt naar behoren en klaar.

  Maar wilde alleen duidelijk maken dat sommige mensen ook pech hebben met electronica en de anderen weer helemaal niet.....EN soms gaat het er ook om hoe je zelf met je spullen omgaat!

  En dat geldt ook voor Ziggo overigens...je kan geluk hebben en pech hebben met alles....Ik heb ook veel pech gehad in het verleden. Daana (tot heden ook nog) heeft alles prima gefunctioneerd. Ik ga binnenkort Naar een nieuw alles in 1 pakket....hopen dat het goedkomt......
   
 4. Na een eerder probleem met blokkerig beeld succesvol te hebben opgelost (zie http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=11289) hier nu ook hetzelfde probleem.:?
  De Samsung DCB-P850R is nu 2 jaar en 1 maand oud.
  Wat er is gebeurd: de spanning is enkele uren van de box afgeweest, daarna liet de box zich niet meer opstarten en zijn er alleen nog maar 3 knipperende ledjes te zien, en de ventilator schakelt pulserend aan/uit. Wat een probleembox is dit toch, nooit meer een Samsung.:evil:

  Ik heb de box opgengeschroefd en de voeding nauwkeurig bekeken en hier en daar wat nagemeten. Er zijn geen zichtbare kapotte onderdelen te zien, er ruikt ook niks verbrand. De 5V en 12V schakelen pulserend aan en uit. Het 30V circuit lijkt in orde. Wat nu? Ik heb het schema inmiddels uit de andere thread gedownload (waarvoor dank).

  Edit: ik heb de Elco PPCD1 (1000uF/10V) vervangen en hij doet het weer! Mede dank aan Arjan van Marktplaats.:thankyou:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 dec 2008
 5. Dat is in algemene zin wel waar, maar dat geldt voor deze Samsung DCB P850 absoluut niet. Heb het apparaat 2 jaar in bezit gehad. Daarna was het stuk. de beruchte 3-ledjes. Het niet meer functioneren nadat het apparaat uit is geweest heeft te maken met een fabricagefout. De gebruikte componenten (ELCO's) zijn van zeer slechte ondermaatse kwaliteit. Voor mij nooit een Samsung meer. Heb nu de Humax 9200. 2 jaar garantie en veel beter.
  Laat het er overigens niet bij zitten en zal via de leverancier om reparatie verzoeken. Consumentenrecht zegt dat het apparaat de eigenschappen moet bezitten die er van verwacht mogen worden. Zo'n apparaat (van 330 euro 2jaar geleden) hoort tenminste 4 jaar mee te gaan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina