1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Waarom een Samsung decoder

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Boshond, 14 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb net een Sony KDL-32W4210 gekocht en een Samsung decoder van 200 euri. IK moet zeggen, als je nooit digitaal beeld hebt gezien, vallen je ogen wel uit je kassen. En al helemaal als het HD kwaliteit is. Geweldig! Er is wel een vervelende bijkomstigheid: die decoder. Wat is het ongelooflijk klungelig om voortdurend moeilijk te doen met dat schakelen met die twee afstandbedieningen. Even een verkeerd knopje op de Sony afstandbediending en je moet weer naar je HDMI ingang schakelen om het beeld weer te kunnen zien. En wat is dat ding beperkt in mogelijkheden (b.v. de keuze van de kanalen op programmanummers, overslaan kan al niet). En dat terwijl er een tuner in die Sony zit die geschikt zou kunnen worden gemaakt om signalen te decoderen. In dit forum heb ik diverse keren gelezen over de AlphaCrypt classic CI maar die wordt blijkbaar niet onderseunt door Ziggo. Waarom dan niet???? Leuker kunnen we het wel maken maar makkelijker niet?? Ik zou oudere mensen niet durven te stimuleren om een dergelijke combinatie te kopen want die kunnen dit vaak niet meer volgen. Is er niet een andere methode om deze vervelende bijkomstigheid te voorkomen??
   
 2. Ik heb de Samsung ook, in combinatie met een Panasonic LCD-TV. Ik heb een Logitech Harmony 555 afstandsbediening gekocht en die gebruik ik nu in plaats van de ab van de Samsung en Panasonic. Werkt perfect en is gemakkelijk te installeren via een speciaal programma van Logitech.
  Als je zenders wilt overslaan, kun je op de Samsung een eigen favorietenlijst aanmaken (dan kun je de zenders ook een andere volgorde geven).
   
 3. Op zich een goede suggestie maar alleen als je die afstandbediening zodanig kunt programmeren dat voor het volume de Sony kan worden gekozen en voor de programmakeuze de Samsung enzovoorts. Jammer van de extra kosten maar het overwegen waard.
  Die favoriete keuzelijst had ik al gevonden en gebruik ik ook maar het liefst had ik dezelfde programma nummers geselecteerd als mijn TV inclusief het overslaan. En dat gaat niet. Het is gewoon zo jamer dat er in die TV zulke prachtige mogelijkheden zitten maar dat je die door dat Samsung kastje niet kunt gebruiken. Hoe dan ook, bedankt voor de reaktie.
   
 4. Uiteraard kan dat met een Harmony! Per knop/functie kun je apart aangeven per activiteit welk apparaat aangestuurd moet worden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina