1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Internet om de 20 minuten weg

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door redberg, 14 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. hey all , ok dat is dus mijn probleem,mijn internet werkte altijd perfect tot op een dag of 6-7 geleden.
    Toen begon het om de 15-20 minuten uit te vallen.Het leek wel of alles goed was maar sites bezoeken of een online game spelen lukte gewoon niet.

    Als ik,nadat ik geen internet heb,op "herstellen"klik (dat ie dus IP en de cache en zo vernieuwd) heb ik weer internet maar weer voor maar 15-20 minuten ....:evil:
    Dat proces herhaalt zich zo'n beetje 20 keer per dag nu..

    Wie kent dit en heeft een oplossing ?? Ik heb al zoveel forums bezocht en alles gedaan wat ze me adviseerden :?:?

    doei
     
  2. Gebruik je een router? (zo ja welke)
     
  3. Gebruik je de ZoneAlarm firewall? Zo ja, dan deze van je PC afhalen en de Windows firewall gebruiken. Dat heeft bij mij een soortgelijk probleem opgelost.
     
  4. Nee ik gebruik geen router,ik ben rechtstreeks bekabelt op me modem aangesloten.
    En nee ik heb ook altijd last gehad met andere firewalls dus ik gebruik gewoon die van windows.. :roll:
     
  5. Heb je misschien in de windows firewall de DHCP server geblokkeerd waardoor je IP-adres niet verlengd kan worden ?

    Welke windows versie gebruikt je?
     
  6. Windows xp pro met service pack 3

    En zover ik weet heb ik niet dat DHCP geblokkeert ,iig heb ik dat zelf niet gedaan:roll:
     
  7. Als je in een dos-box het volgende intypt:

    Code:
     
    ipconfig /all
    
    En dan even door de output heen kijkt zie je bij je ethernet adapter ook iets staan over de leasetijd. Zoiets:
    Code:
    Subnetmasker. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
     Lease verkregen . . . . . . . . . : zondag 14 september 2008 11:38:57
     Lease verlopen. . . . . . . . . . : woensdag 17 september 2008 11:38:56
     Standaardgateway. . . . . . . . . : 192.168.0.1
     DHCP-server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1
    Wat staat daar bij jou dan ?
     
  8. Lease verkregen : zondag 14 september 2008 17:16:08
    Lease verlopen : maandag 15 september 2008 17:16:08

    :roll:

    EDIT : ik zie bij jouw dat de standaard gateway en DHCP server gelijk zijn ..dat is bij mij niet het geval.Totaal andere ip's ..weet niet of dat wat is :oops::shock:
     
  9. Dat komt doordat hij wel een router heeft. als je jouw gegevens hier plaatst kun je beter geholpen worden.

     
  10. ok ik snap het,maar die lease tijden zijn wel van mij maar ik begrijp daaruit dat het niet daaraan ligt..1 dag lease tijd is het dus dan zou het om die tijdstippen uitvallen alleen maar dat is dus niet zo ..

    sorry als ik een beetje aandring maar ik zit al een week zo en van ziggo zelf hoef ik niks te verwachten die sturen het probleem gewoon naar mij toe...
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina