1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Foutmelding: geen timer vrij

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door Vaness, 13 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,


  Sinds oktober 07 ben ik in het bezit van deze recorder. Nooit problemen gehad, tot ik in juli de bekende "freeze-probleem" had: hele apparaat was vastgelopen. Niet meer te resetten. Ik heb het apparaat teruggebracht naar de winkel en hij is binnen 2 weken gerepareerd. Onderdeel vervangen en geen vuiltje meer aan de lucht.

  Tot gisteren.... ik kan nu ineens geen programma's meer opnemen via de EPG. Ik krijg steeds de melding "geen timer vrij". Terwijl ik op dat moment helemaal niets aan het opnemen ben.

  Is dit een bekend probleem en heeft iemand een idee wat de oplossing kan zijn? Ik vind het nogal onhandig... Apparaat bevalt me verder prima.

  Hoor het graag!

  Greetz,
  Vaness
   
 2. als je het probleem niet kwijt raakt, dan adviseer ik je een factory default / terug naar fabrieksinstelling uit te voeren

   
 3. Het is een tijdje goed gegaan, maar opeens was de foutmelding er weer.
  Ik heb een reset uitgevoerd en het probleem is weg.
  Dank voor de tip!
   
 4. Helaas, sinds twee dagen is de melding er weer.
  Weet niet zeker, maar volgens mij heeft het te maken met het aantal geplande opnamen. Ik heb een lijst van 16 programma's en bij het toevoegen van een volgende (geplande of directe) opname krijg ik de melding. Als ik dan een opname uit de lijst van geplande opnames wis, kan ik wel een nieuwe opname toevoegen zonder problemen.

  Is er een limiet aan het aantal opnames? Zo ja, is dat te verhelpen door extra opslagruimte in te bouwen?

  Begin er van te balen. Garantie is net verlopen, apparaat is al eens in reparatie geweest ivm de welbekende totale vastloper. En merk nu ook al dat ik geen opnames meer kan splitsen omdat de recorder dan opnieuw opstart.

  Alle hulp, tips en deskundigheid zijn van harte welkom!
   
 5. Heeft inderdaad te maken met maximum aantal opnames. heb dit zelf ook. apparaat heeft de mogelijkheid om 16 opnames in te stellen. daarna krijg je waarschuwing/foutmelding.

  Toevoegen van extra opslag veranderd hier niets aan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina