1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Geen internet via router

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door mlasschuyt, 13 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Vroeger werd geadviseerd om als werkgroep AtHome in te vullen. Waarom weet ik niet, want het heeft geen functie. Wat wel belangrijk is, is dat je op al je PC's dezelfde werkgroep invult als je de PC's onderling bestanden en dergelijke wilt laten delen. Deze mag je geheel zelf kiezen.
     
  2. eh ik deel geen ander PC in mijn lokale Netwerk, komt mooi uit zo:applause:

    ok de PC-naam ook maar weg halen? ik heb nu mijn PC-naam verandert in me eigen naam

    ok dat laat ik zo staan dan de MAC dan:thankyou:
     
  3. ok want nu heb het geen functie meer, want vroeger moest je wel de werkgroep opgeven anders kon je het internet niet op vandaar dat die nu nog op de werkgroep AtHome stond!:thankyou:
     
  4. Hoe bedoel je precies? Je kan je pc een naam geven, hier zou je inderdaad voor je eigen naam kunnen kiezen, of bedoel je het vakje hostname wat je in de router kan invullen? Deze kan je het beste leeg laten/maken, is niet meer noodzakelijk in de huidige situatie.
     
  5. nee Me PC-naam dat was vroeger mijn CC-Nr. van AThome, dat moest vroeger zo maar die is al verandert!
    Router ga ik vanacht of vroeg in de ochten testen zonder Hostname ook de bekende CC-Nr's?
    U hoort het mogge wel TNX:thankyou:

    Nou ff wat test gedaan begint hieronder aan te lezen.

    Nog een keer reboot van de server modum uit gezet van5 minuten wachten
    DHCP-server: 213.51.129.90
    Lease verkregen: 13-11-2008 1:43:32
    Lease verloopt: 20-11-2008 1:39:02
    DNS-servers: 212.54.35.25, 212.54.40.25
    Eigen reboot gedaan via ipconfig /registerdns en hier loop het mis, een kortere Lease time?
    DHCP-server: 213.51.129.90
    Lease verkregen: 13-11-2008 1:36:37
    Lease verloopt: 13-11-2008 2:36:37
    DNS-servers: 212.54.35.25, 212.54.40.25
    reboot van de server modum uit gezet van 5 minuten wachten
    DHCP-server: 213.51.129.90
    Lease verkregen: 13-11-2008 1:34:07
    Lease verloopt: 19-11-2008 6:37:09
    DNS-servers: 212.54.35.25, 212.54.40.25

    Groetjes Rolf
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2008
  6. In het vakje van de router is de hostname leeg en het werkt hier!
    alleen weet ik nog niet voor hoelang dit duurt? en hoe het nu aankomen week gaat werken? dus Lease verloopt: op 20-11-2008 1:39:02 Ik ben benieuwd?
     
  7. Mooi dat het nu werkt! Ik zou zeggen houd het in de gaten, en hou ons hier op de hoogte van hoe het gaat.

    Niet te vroeg juichen, maar toch kan op dit moment de figuurlijke vlag uit :pompom::pompom::pompom:
     
  8. Dagelijks internet verbinding kwijt

    Ik heb al een paar maanden dat ik dagelijks mijn router moet resetten, omdat deze geen verbinding meer krijgt met het internet. Hij ziet het modem (net als mijn pc trouwens) maar geeft aan dat het modem geen internet verbinding heeft.
    Na de reset werkt alles weer prima, maar ik wordt het nu echt zat om elke dag te moeten resetten.
    Setup:
    - Modem: Standaard Motorola Ziggo modem (afgelopen week vervangen)
    - Router: Linksys WTR54G2 (inmiddels derde router met zelfde probleem)
    - Laptop: Windows Vista (geen statisch IP adres)

    Alle bedrading is al twee keer vervangen.
    Het modem is dus een nieuw modem, de router is een week oud.
    Mijn routerlog geeft aan dat op willekeurige tijden (iig elke dag 1 keer) de internet verbinding weg valt. Hierna kan de router die internet verbinding niet meer herstellen. Dit probleem heb ik nu dus met de derde router.

    Wie weet hoe ik dit op moet lossen, waar ik moet kijken, wat ik anders in moet stellen?
     
  9. tja, wat ik wel merk is dat de streams van de hogere 1201kbps steeds weg vallen. en vooral de streams vanuit USA, zoals de NASA TV ( http://members.home.nl/rolfhobby/nasa-tv-Space-Shuttle-Launch-big.html ) de lagere 146Kbits van de NASA TV gaat wel alleen zijn de beelden niet mooi meer, en waar ik altijd graag naar kijkt, en voorheen met athome server heb ik haast nooit las gehad van het weg van van de TV-stream en soms ook lokale web-cams streams! eh wat ik wilde weten of jullie daar ook last van hebben?
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2008
  10. heb je elke dag een andere IP ofzo? kijk ik heb hier ook een router, maar als ze andere IP geven dan mot ik me router wel gaan resetten?
    en voor paar keer offline (de modum) zijn geweest dan heb ik geen problems hier!
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina