1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EredivisieLive

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Nick, 11 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nou, daar ben ik weer. Na eerdere perikelen met EredivisieLive op één smartcard is het alweer hommeles.
  Half augustus sport1 opgezegd per 1 september en daar eredivisielive voor in de plaats. Met m'n multikabel van voor 16 mei zou ik (net als sport1) alles op 2 smartcards houden. Op 1 sep mooi niet. Op één smartcard. Gebeld, en weer gebeld, de een zei ja, de ander nee. Forum gecheckt. Ineens was er iemand die zei dat het dus wel kon en ik had meteen beeld op twee tv's.
  En nu de rekening... twee keer dus. Weer bellen. Het kan nu dus weer niet zegt de supervisor.....Nu heb ik het maar opgezegd. Sorry hoor, aardige mensen, maar wat een ballenclub!
   
 2. Had je de tweede smarcard al voor 16 mei ?? Of heb je die na 16 mei aangeschaft ??? Alleen de gevallen die voor 16 mei twee smartcards hadden en in het Multikabelgebied zitten hebben recht op de content voor 1 x het abo geld op beide kaarten
   
 3. Ach, al van ver voor 16 mei. En dat weten ze. Ze zien zelfs in de puter wat de een beloofd aan mij en de ander niet. Ik heb het er helemaal mee gehad.
  Ga nu langzaam denken aan een schotel. Ben ik eigen baas (hoop ik).
   
 4. Dat klopt niet helemaal.

  Als een klant voor 16 mei 2 (of meer) smartcards had, met op beide smartcards een sport1 pakket, werd en wordt daar nog steeds 1 maal het abonnementsgeld voor berekend.

  Als een oud-Multikabel klant met een smartcard van voor 16 mei nu een eredivsie live pakket (of welk pakket dan ook) aanvraagt en deze ook op de 2e smartcard wilt hebben, wordt hier ALTIJD 2 maal het abonnementsgeld voor berekend.
   
 5. Dus mooi NIET. Deze oud-Multikabel klant had voor 16 mei op 2 smartcards een Sport1 pakket en er staat nu ECHT 2 maal het abonnementsgeld op.
  I rest my case.
   
 6. Weer fout...

  • Klanten met meerdere smartcards die voor 16 mei in het systeem stonden betalen geen dubbele kosten (ook als er bij een klant op zijn 2e card nu geen zenderpakketten staan kun je deze invoeren zonder dat de klant hiervoor extra kosten betaald)
  • Klanten die bijvoorbeeld 1 smartcard hadden voor 16 mei en nu een 2e card kopen betalen dubbele content kosten (als de klant op card 1 film1/sport1 had, nu een card erbij koopt en daar ook film1/sport1 wil hebben betaalt de klant 2x € 22,95)
  • Klanten die op card 1 alleen Z1 hebben (het voormalige Standaard Digitale Pakket) en op card 2 een keuzepakket nemen betalen 1x € 15,90 en 1x € 3,95
   
 7. En dit gaat neem ik (zoals woordvoerder G.Vos al zei) aan eind dit jaar wijzigen zodat iedereen maar 1x betaald voor de content, ongeacht hoeveel smartcards??
  Net zoals bij analoog kan het niet bestaan dat je als klant 2x de content moet betalen wanneer je meer tv-aansluitingen hebt.

  Daarnaast is er nu een willekeurigheid waarbij ex-Multikabelaars met 2 smarcards geluk hebben en de rest pech.
   
 8. er wordt voor 2 maanden betaald dus €19,90 t/m eind Oktober
   
 9. Zeer waarschijnlijk gaat dat inderdaad veranderen, dat het wordt terug gezet naar de 'multikabel manier'. Wanneer? Is nog niet bekend.

  Maar dat neemt niet weg dat er nu gewoon betaald dient te worden voor ieder pakket op iedere smartcard wat na 16 mei wordt aangevraagd.
   
 10. Weer fout?
  Wat doe ik verkeerd? Ik heb al zéker 2 jaar 2 smartcards met hetzelfde pakket. Film1/Sport1 incluis. Half augustus zeg ik de Sport1 op per 1 september om de EredivisieLive te zien. Na veel vijven en zessen krijg ik dat voor één prijs op twéé smartcards. Afspraak is afspraak!
  En nu, heel veel ergernis verder, heb ik maar 1 smartcard van de EredivisieLive afgevoerd omdat ik tòch dubbel moet betalen.
  Is er iemand die weet hoe ik mijn recht haal?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina