1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Onduidelijk bericht over de Opta

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Maslov, 8 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat is het nut van een dergelijk bericht voor Ziggo-klanten, daar is dit forum toch voor?

  Ik heb geen flauw idee waar dit over gaat en wat dat voor mij als Ziggo-klant betekent.

  Dus, volgens mij kun je (forumbeheerder of moderator) dit soort berichten beter weglaten of in "gewone mensen" taal vertellen wat dit betekent voor klanten van Ziggo.

  Zo, dat moest ik toch even kwijt!:mrgreen:
   
 2. De MGV newsbot wordt gevoed met nieuws uit verschillende bronnen en plaatst deze automatisch op het forum. Wij hebben ons daarbij geabonneerd op newsfeeds die over het algemeen toegespitst zijn op wetenswaardigheden en nieuwtjes op het gebied van RTV en data communicatie.
  Daar zit van alles tussen. Berichtjes die we allemaal snappen en berichten die alleen toegankelijk zijn als je over de nodige kennis beschikt. Wat dat betreft is het net als met de krant.
  Als het interessant genoeg blijkt om een vertaalslag naar de goegemeneente te maken dan gebeurt dat ook. Op het forum zijn diverse voorbeelden te vinden van forumleden die een nieuwsbericht aanhalen en daar een discussie over starten.
  Om alles te willen begrijpen is geen haalbare kaart. Als je het toch wilt weten stel dan gewoon de vraag zou ik haast zeggen.
   
 3. Ok, dat wist ik niet. Het is me nu duidelijk hoe deze berichten op het forum komen. Iedereen kan dan het hare of zijne er uit halen en er desgewenst op ingaan, begrijp ik.

  Bedankt voor de uitleg BenJ.:)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina