1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

UPC schroeft snelheid internetabonnementen flink op

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 8 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. UPC heeft in alle stilte de snelheid van diverse abonnementen verhoogd. De snelheidsverhoging lijkt een voorbode van de introductie van nieuwe supersnelle abonnementen op basis van docsis 3.0.

  Eerder al werd bekend dat UPC uiterlijk in september zijn kabelabonnementen op basis van de docsis 3.0-technologie zou introduceren. Hoewel de officiƫle introductiedatum van die abonnementen nog niet bekend is, lijkt deze door de snelheidsverhoging van UPC's bestaande abonnementen aanstaande.

  Klanten van de kabelaar melden sinds vorige week een hogere downloadsnelheid te hebben gekregen. Zo is de downloadsnelheid van UPC's Power-abonnement van 6Mbps opgeschroefd naar 8Mbps, zo blijkt uit reacties op het forum. Ook de andere abonnementen gaan er op vooruit, waarbij de opvallende afwezige het Extreme-abonnement is dat het vooralsnog zonder verhoging moet doen.

  Volgens ingewijden wordt de snelheidsverhoging 15 september officieel aangekondigd. UPC wil dan ook nog niet reageren, maar ontkent de aanstaande snelheidsverhoging niet. "Hierover zullen we onze klanten op korte termijn als eerste persoonlijk en in meer detail informeren", aldus UPC-woordvoerder Ronald van der Aart tegenover Tweakers.net.

  De snelheidsverhoging van de huidige abonnementen is naar alle waarschijnlijkheid de eerste stap bij de introductie van UPC's supersnelle docsis 3.0-aanbod. UPC bevestigde eerder tegenover Tweakers.net in het derde kwartaal een nieuw abonnement op basis van docsis 3.0 te zullen introduceren. Dit zou volgens anonieme bronnen een abonnement zijn met een downloadsnelheid van 60Mbps en een upload van 8Mbps.

  [​IMG][​IMG]
  [​IMG]

  Bron: tweakers.net
   
 2. Nou... schokkend.
  Erg leuk voor UPC klanten though :-P

  Wat ik me af vraag, hoe zit Ziggo met euroDOCSIS 3.0?
   
 3. Zigologie: daar kan ik het alleen maar helemaal mee eens zijn.
   
 4. @home en orange cable moeten nog eerst over.
  alhoewel ik idee heb dat docsis 3.0 net zo lang gaat duren.
  tenzij ziggo voorberijd is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina