1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Fan en hardeschijf blijven draaien

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door pietz, 7 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb deze bug. Hij is bij mij herhaalbaar (Nu 5 keer achter elkaar).
  Ik heb mijn Humax op automatisch uitzetten staan (02:00) en als ik nu Morse op neem van kanaal 120. Die begint rond 23:40 met een uitloop tijd van 5 minuten (begin en eind) dan blijft zowel de fan als de hardeschijf draaien. Deze gaat alleen uit als ik het apparaat echt uit zet (Stroom). Sla ik Morse een keertje over, geen probleem.

  Maakt niet uit of ik het apparaat nu aan of uit laat staan cq dat het apparaat zichzelf moet uit zetten om 2 uur. Weet niet of het alleen aan Morse ligt of dat dit heeft te maken heeft met automatisch uit en zo. Ik heb het vermoeden van wel omdat dit bij mij in het verleden ook wel eens optrad.

  Misschien dat iemand dit eens kan proberen voordat Morse weer gestopt is.
   
 2. Waarom zet je de pvr op automatich uit als de gereserveerde opname van Morse ingesteld staat? Als de Humax uit staat loopt de gereserveerde opname toch gewoon en gaat de Humax uit aan het einde van deze opname. Met andere woorden, bij gereserveerde opnames hoeft de Humax niet aan te blijven staan.
   
 3. Klopt, automatisch uit staat gewoon altijd bij mij aan voor het geval dat ik het vergeet. Ik noem het alleen omdat het weleens met het probleem te maken kan hebben.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina