1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

IRHD 5000C en SMART CARD

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door hd185, 6 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor de doorgewinterde gebruikers hier even een vraag mbt de aanschaf. Zoals jullie weten is de decoder een stuk goedkoper te krijgen via webshops dan bij de lokale electronica zaak. Is het nu zo dat de webshops ook de smart card meteen meeleveren die daarna door Ziggo geactiveerd moet worden ?

  In de lokale electronica zaak werd mij aangegeven dat de smart card bij de Humax zit en je alleen Ziggo hoeft te vragen die te activeren. Als ik echter de site van Ziggo goed lees staat er wanneer je zelf een decoder aanschaft je ook nog de smart card, (startpakket) van Ziggo moet aanschaffen.

  Kan ik er van uitgaan dat de via de webshop aan te schaffen Humax de smart card bevat ? (als dat niet zo is dan is tenminste een deel van het prijsverschil verklaart...) :lol:

  Dank voor jullie reactie...
   
 2. Standaard zit er in de winkel nooit een startpakket bij, ook niet bij een webshop. Echter sommige winkeliers leveren er wel eens gratis of met korting een startpakket bij. Dat moet je dan even met je plaatselijke winkelier uitonderhandelen.
   
 3. Dank je wel CeeS
  Als ik je dus goed begrijp moet je ALTIJD als startende digitale ontvanger, naast de decoder het startpakket kopen waarin dus alleen de smart card zit ?

  Ik begrijp dan toch nog niet hoe de winkelier mij kon zeggen dat ik met alleen de aanschaf van de Humax zonder verdere kosten al kan kijken en gewoon binnen 2 weken de bij de Humax standaard geleverde smart card kan aanmelden bij Ziggo ?
   
 4. Dan levert die winkelier misschien het startpakket met smartcard er gratis bij ?? Dat zou je dus even na moeten vragen. Humax stopt hem dus niet in de doos voor je. Dat zou ook niet kunnen, want er zijn per regio verschillende smartcards in gebruik en de ontvanger kan ook bij andere kabelaars gebruikt worden die elk eigen smartcards hebben. In een lokale winkel krijg je meestal dus wel de juiste smartcard mee, als je daar dus woont.
   
 5. Dank je wel CeeS, je uitleg is helder ! :mrgreen:
  Topic gesloten wat mij betreft...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina