1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Uitbreiden en activeren abonnement

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Henry01, 6 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik heb zowel telefonisch als schriftelijk een uitbreiding op mijn beide kaarten gevraagd (Kids op allebei de kaarten). Nu zijn we 5 dagen verder. Geen uitbreiding.
  Ik heb geprobeert met de klantenserice te bellen. Ne 30 minuten geef ik het telkens maar op. Ik heb het 5 keer gprobeert! (x30 minuten..tel uit je winst!)
  Mail gestruurd naar klantenservice@ziggo.nl en aan info@home.nl
  Wat zijn jullie ervaringen hierin??Ik erger me groen en geel. en denk dat ik maar op sateliet overstap
  :evil:
   
 2. Abonnements wijziging gaat in na circa 48 uur.
  Wel even zoeken naar die kanalen.
  Het klantenservice E-mail adres wordt door Ziggo niet gebruikt.
  Kijk voor contact op: http://www.ziggo.nl/klantenservice/contact/?


   
 3. En vanuit het oud @Home gebied kun je altijd nog mailen naar klantenservice@tvhome.nl. Beetje afhankelijk van de drukte, maar meestal is het binnen een dag geregeld. Niet vergeten je smartcardnummer en je adresgegevens te vermelden!
   
 4. klopt niet dat je na 24 of 48 uur de zenders kan ontvangen

  Ik heb afgelopen maandag gebeld met iemand die nieuwe abonnementen afsloot. Ze mocht na overleg met haar collega mijn wijziging aannemen.Wijziging werd zelfs op band opgenomen. Tot op nu geen Kids kanalen. Ook het aanmeldformulier van mijn (nieuwe) 2de kaart opgestuurd en de kids kanalen aangevinkt.
  Ook nog niks. Ergerlijk is de lange wachttijd van de klanten"service". Daar verdienen ze dik geld mee! Ik heb eenmaal zelfs 40 minuten gewacht.
  Nee slecht geregeld bij Ziggo. Ik weet zeker dat ik abonnementsgeld voo de Kids kanalen vanaf maandag 1-september in rekening gebracht krijg..en nog geen kids kanalen ontvang.
  Ik heb mijn onvangers (beiden Samsung HD )al een aantal keer de zenders laten updaten enz. Daar ligt het niet aan!
  Ziggo maakt er gewoon een zooitje van.Wat op het nieuws gedeelte staat, dat er een hoop helpdesk medewerkers zijn aangenomen; bull..
  Ook toch maar Tros-radar aangeschreven. Als consument zijn we gewoon niet geholpen met deze fusie. Ik betaal al behoorlijk abonnementsgeld, maar ben in service achteruitgegaan.
  En ja het zal wel dat er problemen zijn, maar dat hadden ze bij Ziggo zich ook wel kunnen bedenken, maar schijnbaar werken daar toch een hoop incapabele mensen.
  Als laatste redmiddel ook nog maar een mail gestuurd naar;
  klantenservice@tvhome.nl het zal me benieuwen! (Tja; bedankt voor je tip)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 7 sep 2008
 5. Ik probeer ook al weken een extra keuzepakket te bestellen. Via het wijzigingsformulier op internet al meerdere keren geprobeerd, ook een leuke bevestigingsmail van Joop Evers gehad, maar resultaat, ho maar.
  Bellen naar de klantenservice heeft volgens mij geen zin, want alle medewerkers zijn constant in gesprek.
  Iemand een ander idee hoe ik toch mijn extra keuzepakket kan krijgen?
   
 6. reactie op de mail:

  Geachte heer/mevrouw,

  Wij hebben uw mail ontvangen.

  Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen antwoord te geven op vragen van onze klanten. Op dit moment kunnen wij dit helaas niet realiseren.

  Wij doen ons uiterste best om u binnen 10 werkdagen te informeren. Wij vragen dan ook uw geduld.

  Alvast bedankt voor uw begrip.

  Met vriendelijke groet,

  Klantenservice ZIGGO

  Dit mailtje kreeg ik net..en dan willen ze me wijs maken dat ze binnen 48 uur de aangevraagde uitbreiding kunnen realiseren terwijl ze zelfs moeite hebben om binnen 10 ja hoor 10 dagen een mailtje te beantwoorden.TSSS als ik hun baas was had ik ze al lang ontslagen!
  Maar goed schijnbaar pikt hun baas dit?!
   
 7. Ik denk eerder dat die bazen ook eens blijk geven van realiteitszin en niet halsstarrig aan die 48 uur blijven vasthouden.
   
 8. dit staat op de nieuwsbladzijde te lezen:

  " Ter verbetering van de klantenservice zijn er inmiddels al tientallen nieuwe call center- en helpdeskmedewerkers aangenomen en opgeleid, is het aantal monteurs uitgebreid en is de functionaliteit van de Ziggo selfservice website sterk verbeterd."

  met als gevolg; lange wachttijden tot niet bereikbaar zijn van de telefonische helpdesk, lange wachttijden bij aansluitingen en uitbreidingen. slefservice verbeterd? Ik en velen die ook hun abonnementsgeld betalen kunnen nog steeds geen gebruik ervan maken.
  Dat is realiteit. Ik mag verwachten dat ik als klant goed geholpen wordt. Ik betaal ook voor die diensten! Feit is dat Ziggo de fusie niet goed heeft aangepakt en zaken heeft onderschat. Het zijn in mij ogen incapabele en amateuristische werknemers die dit zo geregeld hebben. Waarom ik me erger, omdat wij; de klanten er de dupe van zijn. Als mij gezegd wordt dat het binnen bepaalde tijd geregeld wordt dan mag ik verwachten dat het ook gebeurd; zo niet , kan ik net zo goed naar 'n derde wereldland verhuizen, toch?

  Dus Ben en Jerry's als jij je ook met een kluitje in het riet laat sturen ..ik vind het behoorlijk ergerlijk dat we steeds meer betalen en steeds minder terugkrijgen hier in Nederland.

  Ik zal mijn ergernis nu maar niet meer hier neerkladden en hou jullie op de hoogte van de vorderingen, of beter gezegd ;het uitblijven daarvan .:-(
   
 9. maandag 8-09

  geen zenders en geen reactie
  woensdag 10-09 geen Kids pakket en geen reactie..
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 sep 2008
 10. Het lijkt me raadzamer om alleen bij een status wijziging of na verlopen van de deadline te posten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina