1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo + ontvanger vraag

Discussie in 'Samsung DCB-B270R' gestart door Berend-Bram, 6 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Wij hebben hier thuis een TV abonnement wat voorheen van Casema was en nu dus Ziggo. Het abonnement kost 15,90 en is dus neem ik aan Televisie Z1. Daarmee ontvang je gratis digitale TV mits je een digitale ontvanger hebt. Nu zag ik op enkele sites zoals Foka de Samsung DCB-B270 ontvanger met een Casema(!) kaart en 2 maanden gratis het digitale totaal pakket. Dit samen voor een leuke prijs. Maar ik vraag mij af of dit gaat werken. Ik heb hier dus waarschijnlijk het Televisie Z1 abbonement. Dan heb ik dus alleen nog een digitale tuner nodig + smartcard. Mijn oog is gevallen op deze: http://www.foka.nl/site/ziggo-sd-270-casema-p-5548.html. Als ik dit koop kan ik dan meteen thuis digitale TV ontvangen? Gaat dit werken?
   
 2. Dat gaat werken, MAAR (en dat is adder onder het gras) je krijgt die 2 maanden gratis Digitaal Totaal Pakket alleen maar als je dat abonnement (Digitaal Totaal Pakket) ook daadwerkelijk gelijk afsluit via de blauwe aanmeldkaart.
   
 3. Oke maar het gaat mij er alleen om dat ik nu dus digitale TV kan kijken en dat kan dus? Die 2 maanden gratis maken mijn niet uit maar het was meer omdat er Casema kaart bij stond. Maar ik kan dus met dit pakket gewoon digitale TV kijken?
   
 4. Ja, dat kan... vergeet niet gelijk je aanmeldingskaart (met sticker van de smartcard) evengoed op te sturen met de keuze Z1 aangevinkt. Anders heb je na 2 weken geen beeld meer.
   
 5. Aangezien ik een abbo heb van 15,90 euro bij ziggo (voorheen casema) en dit is ook de prijs van Z1 heb ik toch gewoon Z1? Ik kan dit nergens vinden. maar het is toch niet zo dat wanneer ik de aanmeldingskaart opstuur met Z1 aangevinkt dat ik dan meer ga betalen ofzo?
   
 6. Je hebt ook gewoon Z1 maar je kaart MOET geregistreerd zijn anders werkt de kaart niet meer na 2 à 3 weken. Je hoeft niets extra te betalen dan.
   
 7. Oke bedankt!;)
   
 8. Houd er wel rekening mee, dat je met die decoder die je opnoemde GEEN HD kanalen kan zien, maar enkel SD kanalen !!!
   
 9. Of het een goede aankoop is kan ik niet zeggen. Ik heb zelf de DCB-H360ra en ervaring met die ander heb ik niet.

  Waar het mij om ging was het feit van de HD, omdat dat niet voor iedereen duidelijk is. Tevens zijn de uitzendingen op de HD kanalen in het basis Z1 pakket andere programma's dan de SD kanalen.

  Met andere worden Discovery HD zend andere programma's uit dan de gewone Discovery Dit geldt ook voor National Geochraphic. In Eurosport is volgens mij geen verschil. De rest van de HD kanalen kent geen dubbelganger in SD variant.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina