1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Film 1 Action per 1 oktober bij Ziggo.

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 6 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het nieuwe filmkanaal van Film1, Film1 Action zal vanaf 1 oktober bij alle grote kabelmaatschappijen en Tele2 te zien zijn. CAIW, Delta, UPC en Ziggo hebben aangegeven de zender per 1 oktober op te nemen in het aanbod. Film 1 Action is het vijfde filmkanaal van Film1. Het nieuwe kanaal wordt volledig gereserveerd voor thrillers, actie- en horrorfilms.

  Bron: www.mediamagazine.nl
   
 2. Jammer weer een toevoeging voor de mensen met een grote portemonee. Die zal wel weer in het Film/sport1-pakket worden opgenomen....

  Dus tot nu toe:
  - 9 turkse kanalen, voor een zeer kleine groep.
  - 4 eredivisiezenders voor een kleine groep met veel geld
  - 1 film1/sport1-zender voor een kleine groep met veel geld

  Wanneer komen er eens toevoegingen voor iedereen die een 'normaal'extra pakket hebben ? Of worden voor deze mensen weer vervangingen gepleegd? Gezien de bovenstaande toevoegingen kan ik me dat niet indenken.
   
 3. zenderaanbod

  Op zich vind ik het nog niet zo heel erg duur om een aanvullend abonnement op film 1 te hebben. Kost namelijk 14,95 euro per maand. Ga maar eens een film huren in de plaatselijke videotheek ben je gauw 4 euries kwijt. 5 filmpjes huren en je bent 20 euro lichter:wink:. dan is film 1 goedkoper met het giga aanbod. Ik kijk veel films dus voor mij kan het in ieder geval wel uit.:-P

  Wel kan ik me voorstellen dt niet veel klanten van Ziggo zitten te wachten op een aanvulling van Turke zenders. Niks ten nadele van die mensen, maar Digitale tv is toch al iet zo in trek en denk da de meeste turken toch in het bezit zijn van een schotel om zenders uit eigen land te ontvangen. Ik zou persoonlijk kiezen voor disney channel en disney toons welke wel in andere landen te ontvangen zijn. en die zijn echt leuk om te hebben in je pakket. Dat zou pas een leuke aanwinst zijn. Mijn vriendin komt uit Bosnie. In nederland wonen veel mensen uit die omgeving. Ik zou bijvoorbeeld 1 Kroatisch, Servisch of Bosnisch zender in het pakket willen zien. Maar ook dat is persoonlijk natuurlijk.:wink:
   
 4.  
 5. Krijgen klanten met een Film 1 abbo dit erbij of wordt dat weer extra dokken?
   
 6. deze zender komt er gewoon bij net als sport 1.1
   
 7. De zender komt er weldegelijk bij voor het zelfde bedrag alleen niet zoals Sport 1.2, want dat was al een bestaande SPORT1 EXTRA zender.

  Tevens weet ik niet waar sommige het vandaan halen om te zeggen dat die 9 Turkse zenders voor een zeer kleine doelgroep zijn. Ik neem aan dat jullie net zo goed weten dat het vroegere Casema zeer goed op zijn centjes let en dus niet zomaar effe 9 zenders erop zet. Daar zou dus ruim vraag naar zijn.
   
 8. Voorlopig hou ik het op gelijk trekken van alles waardoor men hoopt dat er turken uit het @homegebied ook digitaal gaan kijken om zo meer klanten te krijgen. Hoe dan ook kan ik me niet voorstellen dat deze paketten door 10% van de digitale abonnees worden afgenomen. Ik denk ik de praktijk 1% en dan heb je het toch echt over een hele kleine doelgroep.
   
 9. Hier ben ik persoonlijk erg blij mee :) want vond het aanbod van film1 tot nu toe erg mager.
   
 10. Je rekensommetjes zijn niet goed. Die 9 zenders kosten wel 19.95 per maand extra omdat er wat premium zenders bij zitten. Maar waarom roept niemand over de Chinese zenders (9.95 per maand) of de hindi zenders (24.95 per maand) want dat zijn de andere "buitenlandse" pakketten die je bij Ziggo kunt afnemen. Blijkbaar is er markt voor...

  Er is ruimte genoeg voor meer kanalen, dus lijkt het me geen enkel probleem dat er kanalen voor bepaalde doelgroepen op de kabel zitten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina