1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

UPC gaat naar 60mbit voor 50 euro

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door irix, 5 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Helemaal mee eens, 70 euro voor 20mbit is gewoon overdreven.... Laat ze nou maar snel komen met die snelheidsverhoging, al die mutaties lopen alleen maar uit.... Hadden in augustus al de nieuwe snelheid moeten hebben...
   
 2. ook bij adsl heb je wel degelijk pieken echter heb je dit ook bij de kabel. en ja adsl2 is lang net overal verkrijgebaar (adsl is wel in heel nederland verkrijbaar maar dan heb je geen 20mbit) en als je net zoals hier geen glasvesel hebt zit je wel vast aan ziggo en ziggo weet dit ook donders goed dus er is wijnig marktwinst bij een prijsverlaging waardoor kosteneffectief een hogere prijs beter is.
   
 3. Het "buurman-effect" van kabel wat je bedoelt bestaat al jaren niet meer sinds het docsis systeem gebruikt wordt. ADSL providers gebruiken dit argument vaak nog ten onrechte om "aan te tonen dat ADSL beter is" hoewel het effect al lang niet meer bestaat. Qua capaciteit is er geen verschil tussen ADSL en kabel, alleen ADSL heeft als extra nadeel dat hoe verder je weg zit, hoe lager je snelheid wordt. Kabel heeft dat niet.
   
 4. het enige voordeel is als je paar meter van kast zit en dat goedkoper is adsl.

  ik heb zo'n idee van adsl heeft tijd wel gehad.
  en strax zit ziggo met laagste abonement zelfs met snellere snelheid dan dat van maximale kwa adsl.
   

 5. ook voor adsl zijn opvolgers vdsl met max 58Mbps down en vdsl2 met max 100mbps down. kpn hoopt dit tussen 2008 en 2010 te lanceeren dus wanneer de gehele kabel versnelt is zal kbn ook deze stap gaan maken in haar niet verglaasde gebieden
   
 6. ik had het over adsl ;P
   
 7. Idd laat de snelheid nu ook maar eens flink omhoog gaan voor alle abbo's.

  ik ben hier zeker voorstander van.

  Verglazing NL zal nog zeker heel lang gaan duren voor dat dat af is helaas anders was ik zeker gister al over naar glasvezel.

  Kom op ziggo, omhoog met alles en sla de prijs verhogingen nu eens een x over.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina