1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Digitale tv ook boven ontvangen???

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door jaro, 5 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik heb beneden in de woonkamer digitale televisie totaal van (toen nog) @ home met sport 1 en film 1, de digitale ontvanger die we geburiken is een Humax IR-FOX C.
  Nu wil ik graag boven op de slaapkamer ook de digitale televisie en het liefst ook met sport 1 en film 1 kunnen kijken. Is dit mogelijk zonder dubbele abonnementskosten te betalen? Kabel doortrekken of alleen extra ontvanger en smartcard? of nog andere opties?
  Hopelijk kan iemand hier antwoord op geven! Alvast bedankt!

  Groeten Jaro
   
 2. Eerst een goede coax kabel ook naar boven (desnoods een versterker direct na het AOP (meestal in de meterkast)). Het gemakkelijkste is een extra ontvanger + smartcard. Ik kreeg er één toen ik mijn abonnementen samenvoegde tot Alles in 1 en ik had met de nieuwbouw van mijn huis een TV aansluiting op de slaapkamer als meerwerk (is tegenwoordig bijna al standaard).. Als je op de andere TV ook sport 1 en film 1 wilt kijken. moet je de smartcard van beneden gebruiken . Ik weet niet of een uitgebreide extra smardcard ook extra abonnement per maand kost.
   
 3. Als je boven op je smartcard ook een aanvullend abonnement wil hebben, dan betaal je extra abonnementskosten. De abonnementskosten gaan per smartcard. Je kan dus beter alleen boven dan de basiszenders nemen.
   
 4. Als je niet op beide tv's tegelijk kijkt zou je voorlopig, tot ze eindelijk het dubbele abo geld afschaffen, ook je kaart telkens kunnen wisselen van decoder.
  Zo doe ik het tenminste al 2 jaar.
   
 5. betaal je nu nog steeds die €10,- amin kosten per jaar? als je dus digitaal basis besteld
   
 6. Als je even de moeite neemt zie je dat er al minstens 2 draadjes lopen over dit onderwerp.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina