1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

nieuwe bug gevonden????

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door Dark Angel, 4 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Vandaag heb ik Heroes (RTL5) en xXx (RTL7, neeee geen porno lol ;)) tegelijk opgenomen en ondertussen ook naar House/Medical Investigators gekeken (SBS6).

    Na Medical Invesitigators gekeken te hebben, wilde ik naar xXx kijken, maar ik speelde de film af en daarna reclame vooruitspoelen naar het begin van de film. Maar... na ongeveer 1 minuut en 22 seconden van de opname zie ik alleen maar een zwart beeld. Beter gezegd, ik zag tijdens het vooruit spoelen (x4) na 0:01:22 het beeld even vastgelopen terwijl het nog steeds vooruitspoelt... ja echt waar... daarna zag ik een zwarte beeld.

    EN ik wilde de film even op pauze drukken, nog steeds zwart beeld, en drukte op play.... nog steeds zwart beeld en ik zag snel dat het nog steeds vooruit spoelde... (status was heel even weergegeven).

    Heeft iemand dat probleem ook?

    Een paar dagen geleden kon mijn moeder een opgenomen CSI (RTL5) niet kijken omdat het beeld ook zwart was... Ik dacht aan onweer, maar ik heb het mis. Dus geen beeld en ook geen geluid. Vandaag ook niet.
    Heb ik soms een bug gevonden?

    Net bedacht ik of ik via edit het film kan zien, maar helaas, het spoelt ook vooruit!!!!! Stekker eruit halen en weer erin, werkt ook niet :( Dus het is officieel een bug!

    Ik moet jullie nog vertellen dat ik bij vorige firmware (die van reboots), daar helemaal geen last van heb gehad.

    Anoniem, heb je wel eens gehoord van deze bug?

    EDIT: Oeps bijna vergeten, ik heb Heroes even gekeken, geen zwarte beeld... oef!
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 4 sep 2008
  2. Bug? Ja.
    Nieuw? Nee.

    Al vaker gezien, hoewel al een tijd niet meer.
    Vooral bij zwaardere belasting heb ik dit een aantal keer gezien.
    Live mee-kijken met lopende opname gaat goed. Bij terugkijken is de opname zwart.

    Uit/Aan zetten met schakelaar achterop lijkt het een tijd te kunnen voorkomen.
     
  3. Ik had hier nooit last van... tot afgelopen week. Ik heb zo'n twee weken geleden de firmware update uitgevoerd. Maandag (geloof ik) van Veronica een nieuwe serie (The Border) opgenomen. Resultaat: zwart beeld. Gisteravond Nederland-Australiƫ ingesteld. Tijdens de opname heb ik gekeken naar een andere opname. Vanochtend de wedstrijd gestart: helaas weer zwart beeld. Tussendoor zijn andere opnamen wel gelukt. Ik was zeer tevreden over de betrouwbaarheid van de Humax... Ik heb vanochtend maar meteen even de fabrieksinstellingen opnieuw geladen. Fingers crossed...
     
  4. Sinds de laatste firmware update hebben we regelmatig last van zwarte opnamen, speciaal bij opname na rewinden. Hebben meer mensen hier last van?
     
  5. Als je pvr is bezig met iets op te nemen, aub niet seeken bij je nieuwe opname(s).
    Dat doe ik al een tijdje, en het gaat goed, even afkloppen :)
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina