1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ik zou graag UPC hebben maar ik zit in het ZIGGO gebied!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door TVT, 4 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Eh, sorry, wie leest er nu het topic niet goed, dit lees ik niet in dit topic. Wel in een ander topic (nml deze) wat een paar dagen later gestart is met een andere topicstarter. Ben je niet met dat topic in de war?
  Kijk, met die netwerkovername is het een ander verhaal. Dat is idd een geval van erg lullig. Maar hier klaagt iemand die Ziggo heeft en houdt dat hij naar UPC wil. Dat is heel wat anders, en daar reageerde ik hier op.
   
 2. Ben ik niet met je eens. Het geeft aan dat het technisch vrijwel onhaalbaar is om slechts een deel van het analoge pakket door een ander te laten aanbieden (Het stuk maakt daar even geen onderscheid tussen analoog en digitaal, terwijl dat wel van belang is). NLKabel (en van Esch ook in zijn weblog) leggen er erg veel nadruk op dat filteren vrijwel onhaalbaar is. Nou beseft OPTA dat ook, en heeft dat ook helemaal niet voorgesteld. OPTA wil dat andere partijen het hele analoge pakket kunnen wederverkopen. Net zoals Tele2 ook Digitenne-abonnementen verkoopt/verkocht.

  Of dat administratief en rechtentechnisch haalbaar is moet nog blijken, maar technisch hoeft er niets voor te gebeuren. Net zoals je een andere aanbieder van stroom kan kiezen. Het blijft dezelfde stroom, alleen iemand anders stuurt de rekening. NLKabel voert een probleem op dat helemaal niet relevant is voor wat de OPTA wil.
   
 3. Mits het HELE analoge pakket door een derde aangeboden wordt, dan hoeft er inderdaad niets gefilterd te worden. Maar Jelgersma cs wilden een alternatief analoog pakket aanbieden, sommige zenders niet en andere wel.
  Nu is m.i. dat hele analoge pakket nog for the time being, we zullen op termijn misschien een stuk of 8 van de meest bekeken zenders overhouden voor elders in huis en de rest wordt digitaal.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina