1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EPG werkt nog niet goed na software update

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door twigger, 2 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als ik in EPG met de cursor naar programma's ga die later vandaag komen springt die na een paar seconden weer terug naar het huidige programma. Niet als ik op de infoknop druk maar gewoon als je doorscrolt naar latere programma's.
  Nieuwe bug eigenlijk want was eerder niet.

  Ook de infobalk werkt nog steeds niet goed, eerder was het probleem dat als je naar een zender zapt soms even de programma titel van het volgende programma zichtbaar werd maar nu zie je vaak het prgramma van 0:00 uur even in de infobalk.

  Ook het breedbeeld probleem is nog niet opgelost, gisteren gaf de decoder 16:9 aan terwijl het een 4:3 uitzending was, ik moest weer even de menutoets indrukken om het te verhelpen.
  Een paar dagen geleden had ik dat ook maar toen gaf die 4:3 aan bij een 16:9 uutzending.

  Zijn meer mensen dit opgevallen??
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 sep 2008
 2. nog iets :

  zoekoptie werkt niet goed in favorieten lijst, als ik bv 'tagesschau' intyp vind die niks maar in tvlijst wel, terwijl ik de duitse zendes ook in de favorietenlijst heb staan. Ik dacht dat het probleem met EPG was opgelost met de software maar niet dus.
   
 3. Als je favorietenlijst gebruikt werkt de zoekoptie niet goed ben ik achtergekomen. Als ik in favorietenlijst een duits programma zoek wat op een duitse zender komt dan vind hij die dus niet maar in tvlijst wel.
  Zou toch ook in favorietenlijst moeten werken.
   
 4. Klopt het dat de epg niet goed loopt bij Humax??
   
 5. Wees eens wat specifieker ?
   
 6. Ik bedoel dat als je wat kijkt, er niet klopt wat de epg weergeeft, een ander programma dus wat eerder of later komt...
   
 7. Ligt er aan,regelmatig houden zenders zich niet aan de programmering en dan klopt de EPG ook niet,is het structureel of incidenteel ?
   
 8. Klopt alleen de tijd niet, of klopt er meer niet?

  Als het alleen de tijd is, is de klok van je decoder van slag. Even resetten is dan de oplossing.
  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 6.12) PPC; MDA Touch/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
   
 9. zelfde ervaring met niet kloppende EPG data.

  Vandaag net5: The Guardian, 19:00 volgens EPG.
  Net5 text geeft netjes aan 18:52.
  Comedy Central is een nog veel groter drama, kompleet verkeerde programmas.

  Was een paar weken geleden in Engeland en heb daar wat met de SKY decoder zitten spelen. Alle tijden kloppen daar dus. Volgens mij heeft Sky gewoon iemand erop zitten die netjes controleert op wijzigingen.
  Ziggo krijgt waarschijnlijk 1 keer per 2 weken wat info, en zet die direct op EPG, om er verder nooit meer naar te kijken.
   
 10. Kan goed,maar dat ligt dan dus niet aan de Humax maar aan de leverancier van de EPG data,je kan van de Humax niet verwachten dat ie de EPG gaat verbeteren.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina