1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verhuizing klanten @Home en Orange begint

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door vinnie-terranova, 1 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij de helpdesk halen ze nu de "oude nieuwe" verhoogde snelheden (die eigenlijk al in Juni in hadden moeten gaan) en de "nieuwe snelheidsverhogingen" per 1 december door elkaar.
  Ik zou m.i.v. gisteren definitief 8000/1500 krijgen, niet dus. Nu werd er een datum van 1 November genoemd, 1 November zal er dan wel weer 1 december worden gezegd.
  Ik overweeg om alles maar op te zeggen en me opnieuw aan te melden, diverse nieuwe Ziggo klanten in Groningen waarvan ik het weet hadden binnen enkele weken een goed werkend Alles in 1 pakket met bijbehorende snelheden. Iets wat volgens een helpdeskmedewerker onmogelijk was. Als je migratie is mislukt moet je maar afwachten of en wanneer het eindelijk fatsoenlijk werkt.
   
 2. Het vreemde is dat iemand die nieuw aanmeldt bij Ziggo direct wel de juiste snelheid heeft en oude klanten in de kou worden gezet. Waar het probleem zit ?? Ik denk technisch van aard, maar goed wanneer dit soort meldingen niet bij de juiste persoon komt, gebeurd er niets. De (uitzendkrachten????)-helpdesk weet soms ook niet waar ze het probleem neer moeten leggen en schepen je af met een verhaaltje.

  Dit blijft het meest storende... Bij @home werd altijd doorverbonden met de juiste afdeling die je dan netjes verder hielp van begin tot einde. Kon men niet direct helpen dan werd er ook na een dag keurig teruggebeld wanneer het was opgelost. De ervaringen bij Ziggo die ik hier lees zijn schrikbarend. Hoe de "klantenservice" van Ziggo werkt: gewoon klacht aanhoren, proberen het bij de juiste afdeling neer te leggen, maar nazorg, doorverbinden en spoed komt niet in de woordenschat voor. Klachten komen op een stapel en worden niet direct aangepakt maar "wanneer men er aan toe denkt te komen"

  Het is eerder afschepen en weer een telefoontje achter de rug.

  Mijn migratieprobleem loopt begin volgende week al vijf weken! Het kan best zijn dat Ziggo het druk heeft, maar zo onderhand lijk ik onder op de stapel te zijn gekomen.....

  Zo ik twee maanden geleden ook al eens opperder: stop even met nieuwe aanmeldingen alles in 1 etc, steek eerst de tijd in de eigen klanten en los eens op!

  Ik hoop dat Radar, die een dag heeft meegelopen, een ander licht op de zaak brengt en dat mijn indrukken totaal verkeerd zijn overigens, maar dit is zoals ik het nu ervaar.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 okt 2008
 3. Net even de afdeling verkoop gebeld.
  De levertijd van een Alles in 1 pakket (inclusief bijbehorende snelheden) is 5 tot 10 werkdagen.:applause:

  Dat ga ik dan maar doen als voor 1 november mijn pakket nog steeds niet volledig werkt. Eind deze maand pzeggen en begin November alles opnieuw bestellen. Dan betaal ik hooguit 2 weken dubbel, maar liever dat dan de huidige ergernissen.

  Toch wel handig die opzegtermijn van 1 maand.:lol:

  (vergeten te vragen of ik dan weer een gratis digitale decoder krijg :-P)
   
 4. Moet je even goed de voorwaarden nakijken, straks hebben ze een clausule dat je niet binnen zoveel maanden weer aangesloten kan worden? Vaak zo bij abonnementen met 'voordeel'.

  Maar uh, ik heb het bij mijn schoonouders aangevraagd, afgelopen zondag. Ben heel erg benieuwd (m.b.t. die 5 tot 10 werkdagen). Heb maar niet de slechte ervaringen tegen ze verteld, kan ik die allemaal gaan uitleggen ;)
   
 5. Een aantal maanden geprobeerd (juli 2008) om een alles in pakket plus aan te vragen.
  Mijn decoder kreeg ik snel, binnen 2 weken en toen niets....
  Mijn abonnement bleef staan op internet en telefonie en 2x tv digitaal.
  Het abonnement van Tv stond op mijn moeder en dit moest naar mij toe.

  Via de chat geprobeerd om het om te zetten, geen reactie, via de helpdesk om te zetten geen goeie reactie, via de mail, geen reactie behalve de bevestiging dat de mail was aangekomen.

  Daarna nogmaals via de chat en zij stuurden me naar de afdeling wijzigingen.
  Deze heb ik vanochtend gebeld, 30 minuten in de wacht gestaan en zij beloofden dat het binnen 7 werkdagen gerealiseerd zou worden zonder dat ik eruit lig door een storing.

  Dus ik hoop binnenkort op snelheid 8000 / 1500 te zitten.  Ik hoop dat het nu
   
 6. Oei, daar had ik even niet aan gedacht. :oops:
  Maar dan bellen we toch even de klantenservice, is toch gratis naar het 050 nummer met Voipdiscount. :oyeah:

  Als het mogelijk is om twee Alles in 1 pakketten op hetzelfde adres te krijgen kan ik dat misschien proberen. Eerst bestellen en vervolgens direct het oude pakket opzeggen. Of de buren die geen Ziggo hebben laten bestellen en een kabeltje trekken. Je moet toch iets bedenken als het niet lukt op de normale manier. :pompom:

  Ik hoop voor je dat Ziggo en je schoonouders het een beetje met elkaar kunnen vinden zodat er geen problemen in de familie ontstaan wegens het achterhouden van relevante informatie. :grin:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 okt 2008
 7. Het is mogelijk om 2 bundels op 1 adres aan te vragen.

  Echter, lijkt mij dit niet de oplossing voor jouw probleem. Hoe en wat er precies speelt in jouw geval (of kan ik beter het hele @home gebied zeggen? ;)) kan ik je niet exact vertellen. Voor alles is echter een oplossing te vinden.

  Mocht het inderdaad zo zijn dat oude klanten om de een of andere reden niet omgezet kunnen worden naar de nieuwe snelheid, zouden de bundels bij al die klanten waarschijnlijk al opnieuw ingevoerd zijn zodat ze toch nog op de juiste snelheid terecht komen. Dit is echter niet gedaan, dus of het in jouw geval voor een oplossing zou zorgen: ik denk het (helaas) niet.
   
 8. Wanneer het een technisch iets is (bijv dat er in de levering van Ziggo naar de klant nog oude parameters van @home worden gebruikt!!!!!!!) dan moet Ziggo in die zin met de grootst mogelijk spoed iets doen. Het zou wel netjes zijn dit dan toe te geven ipv mensen aan het lijntje houden dat het 1 december komt (want wanneer het iets technisch is dan zal het 1 december ook niet gebeuren)
   
 9. :roll:
  Volgens de afdeling verkoop is het niet mogelijk twee Alles in 1 pakketten op hetzelfde adres aan te vragen :schater:

  Het tweede gedeelte van je bericht kan ik niet volgen. "zouden opnieuw ingevoerd zijn" en " dit is echter niet gedaan" ??

  Er is afgelopen donderdag wel iets gedaan, alleen de snelheden kloppen nog steeds niet, de newsserver is onbereikbaar en Mijn Ziggo werkt maar half. (emailadres en wachtwoord zouden niet kloppen, mijn facturen kan ik wel inzien) Ingangsdatum Alles in 1 pakket 10 oktober :shock:
  Gelukkig, of helaas, heb ik nog geen factuur van Ziggo gekregen deze maand.

  Het is ondertussen lachwekkend geworden, ik ga me er niet meer over opwinden. In plaats daarvan vermaak ik me met het bedenken van omwegen om het alsnog voor elkaar te krijgen zonder elke keer weer af te moeten wachten of er wel of niet iets aan gedaan wordt bij Ziggo.
  Mijn modemprofiel aanpassen was denk ik niet zo heel moeilijk geweest als mijn gegevens toch handmatig gemigreerd moesten worden.
   
 10. Wat ik probeerde te zeggen: als blijkt dat een bundel opnieuw aanvragen in het systeem, de snelheidsproblemen oplost bij alle klanten die hier last van hebben, dit allang was gedaan door Ziggo zelf.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina