1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HD SD conversie doet pijn in de ogen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door EnzoF1, 31 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het zou overigens geen slecht idee zijn voor de NL'se zenders om de HD camera's tijdelijk niet te gebruiken. Ned 1, 2 en 3 zien er superslecht uit vanwege de conversie naar SD....
   
 2. Ja verschrikkelijk slecht he?
  Pijn in je ogen-slecht.
  Misschien moeten we hier ff een nieuwe thread van maken ?
   
 3. Wat vooral slecht was, was het voetbal van afgelopen weekend.
  Denk je, fijn alles weer bij de NOS, ziet het er niet uit....:x
   
 4. Daar doelde ik eigenlijk ook op, op NOS Studio Sport. Ik denk dat ze daar nog steeds gebruik maken van de HD apparatuur en dat daarom alles er zo brak uit ziet. Het lijkt wel alsof ze een twintig jaar oude VHS band gebruiken...:roll:
   
 5. De beelden komen van eredivisielive. Die laat de beelden ook weer verzorgen door een produktiemaatschappij. Of Eyeworks (ik dacht dat dat de prodmij is) ook al HD-camera's heeft valt te betwijfelen. Het lijkt me niet dat men deze op alle velden gebruikt (duur grapje anders).

  Het heeft dus te maken met hoe de NOS de beelden krijgt. De beelden op eredivisielive zijn super (zelfs beter dan NED 1,2, 3, !!!).

  Laatste mogelijkheid is (zoals op de ergenissen-pagina van de KRO stond) dat Ziggo aan de knoppen draait, waardoor eredivisielive super is en NED 1, 2, 3 niet (om zo meer klanten te krijgen voor eredivisielive). Dit laatste kan er bij mij niet in.

  Ik stoor me overigens meer aan de blokken die studiosport gebruikt. Daar wordt ik horendol van en de manier waarop alles afgeraffeld word (alleen al de selecties vooraf aan een wedstrijd, dat gaat zo snel en zo onoverzichtelijk dat ik het niet volg).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina