1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Censuur nog een keer

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door menno47, 31 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Kwestie van interpreteren lijkt me, ik heb die indruk namelijk helemaal niet.
   
 2. Probeer op dat forum maar eens de url van dit forum in te tikken of reclame voor dit forum te maken! Ze hebben mij daar en ook op hetnet.gebruikers.eu
  nog steeds geblokkeerd, maar daarom niet getreurd !
   
 3. Ik zou me er niet te druk om maken. Het is inderdaad een zeer commercieel forum, daar is niets mis mee, maar de kwaliteit valt niet te vergelijken met het forum hier. Hier krijg je goede antwoorden, daar is het gewoon een zooitje. Zeer onoverzichtelijk.
  En dat is nou het mooie van internet, je kan zelf kiezen waar je zijn wilt. Uiteindelijk zal de beste overwinnen.
  Het feit dat ze geen links toestaan naar collega sites zegt voor mij al genoeg. Ze zijn dus bang dat mensen ergens anders (hier dus :)) een beter forum vinden. Besteed er dus niet teveel aandacht aan :cool:
   
 4. Het is ongeveer hetzelfde als de strijd tussen sat4all.com & sat4all.be. Bij die be-site proberen ze de mod's van sat4all.com zo zwart mogelijk te maken omdat ze (in hun ogen) te streng zijn mbt de forumregels en een hoop andere zaken...

  Gert.
   
 5. Dit forum wordt betaald en onderhouden door de "Multikabel Gebruikers Vereniging" (MGV). De MGV is begonnen als de gebruikersvereniging van Multiweb (MGG), wat later via Sonera (SGV) in Multikabel en MGV is overgegaan en bestaat sinds 1998, net zolang als onze website en forum. Aangezien de naam van onze provider is gewijzigd in Ziggo hebben wij begin 2008 de naam van ons forum van http://mgv.multikabel.nl gewijzigd in http://ziggo-gebruikers.nl . De naam MGV zal langzaam verdwijnen en overgaan in ZGV :wink:. En ja alle moderators en admins en bestuursleden van MGV zijn vrijwilligers. De kosten worden betaald uit contributie en af en toe een advertentie in ons 'clubblad' (website/forum).
   
 6. Waar kan je lid worden.....ofwel bijdragen aan de kosten?
  Geen paypall aub daar heb ik een hekel aan.
  Ik kwam nog nergens een "iets" tegen waar of hoe een bijdrage te leveren.
   
 7. Ben benieuwd hoe lang zijn beleid gaat standhouden en mensen blijft trekken.
   
 8. Wat is er mis met PayPal?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina