1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Censuur nog een keer

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door menno47, 31 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Censuur maar dan anders

  Over censuur gesproken: Ik probeerde een bericht te plaatsen op het andere Ziggo forum ziggo.gebruikers.eu/news.php met een verwijzing naar dit forum en dat lukt mij dus niet ! De tekst wordt automatisch gecensureerd en gewijzigd van ziggo-gebruikers.nl naar ziggo.gebruikers.eu :evil:! Ze zien mij daar dus niet meer terug.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 okt 2008
 2. Het ziet er nogal uit als een commercieel iets, wil gewoon geld verdienen. Volgens mij ziet niemand deze club als gesprekspartner.
   
 3. Probeer die link eens aan te maken in tinyurl.com :wink:
  (zo een tip is eigenlijk tegen mijn principes in :holysmiley: )
   
 4. Laatst bewerkt door een moderator: 2 sep 2008
 5. Heb ik geprobeerd, maar ik kan ineens niet meer op hun website komen, ze zullen mij wel blokkeren, die smiechten :evil: en ik word dan doorgeschakeld naar mijn eigen startpagina !
   
 6. Ik kom met Torpark zelfs niet meer op die site en dat geldt ook voor de zustersite van Het Net http://hetnet.gebruikers.eu/ nadat ik daar 2 berichten had gedropt :evil: . Ook http://gebruikers.eu/ is niet te bereiken voor mij!

  Forbidden

  You don't have permission to access / on this server.
  Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 sep 2008
 7. Vandaag even via een andere PC ingelogd op ziggo.gebruikers.eu en dat lukte zo waar :)! Echter na een dik half uur was het feest weer over en werd ik ik weer geblokkeerd. Op hetnet.gebruikers.eu ko ik nog wel inloggen maar dat zal nu ook wel geblokkeerd worde nadat ik daar een berichtje had achtergelaten.
   
 8. Die gebruikers.eu was me ook opgevallen en dacht eerst twee domeinen een met .nl en de andere met .eu maar dat is niet het geval. De opzet van die .eu is dus commercieel is deze dan non-commercieel met een banner van Ziggo rechtsboven, of zie ik die maar alleen ? :no:

  De koste van Forumsoftware: vBulletinĀ® zijn niet gratis en server loopt ook niet op zonne-energie, als ik zo onbeleefd mag zijn wie betaald dit forum en bijkomende kosten. Zijn de admins en moderators allemaal vrijwilligers ?

  Nee ik ben niet van .eu of zo, ik wil gewoon graag alles weten. Mijn stelling is als je iets wilt weten dan moet je het gewoon vragen daar waar ze het kunnen vertellen, doe je dat niet dan ben je oliedom !
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina