1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo betitelt haar klanten als Suf?

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door Terra, 30 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. U geeft een lijstje met nieuwe stellingen/argumenten, welke geen van alle de onafhankelijkheid van dit forum in twijfel trekken. Ik concludeer dat u de originele stelling dat dit forum nog onafhankelijk is dus niet kan onderbouwen.

  Ik moet mij daarom ook aansluiten bij de moderator:  Daarnaast moet ik zeggen dat Raymond één van de meest hulpvaardige mensen op dit forum is. Raymond beschikt over een geweldige technische kennis en vaardigheid, ik kan letterlijk 100de zaken noemen waarin de hulp van Raymond doorslaggevend is geweest om het probleem op te lossen.

  Het feit dat u openlijk met de moderators en beheerders van de het forum kunt debatteren over de onafhankelijk ervan, zegt genoeg over het feit wat hier in de doofpot gestopt wordt.

  Wat mij betreft mag dit topic op slot, het voegt weinig waarde toe. Daarnaast lijkt de starter van dit topic er nog niet helemaal over uit of hij de onafhankelijk van het forum wilt toetsen of wil debatteren over het gebruik van het woord suf. Een woord welke in mijn mening een goede beschrijving is van dit topic..

   
 2. er word nu 1 woordje uit zijn verband gerukt en we beginnen daar volkomen zinlose discusies om. de mensen van ziggo op dit forum proberen hier te helpen en dit forum is wel degelijk onafhanklelijk alleen valt niet iedereen over 1 woordje dat uit zijn veband is geruk. en om nog meer van deze zinlose dscusies te hebben vraag ik dan ook om ook dit toppic te sluiten
   
 3. Helemaal met je eens!

  @ Terra: .....2. Zij moesten reageren, let wel, op advies van Ziggo klantenservice...... Waarschijnlijk hebben betrokkenen het woordje 'niet' niet verstaan? Gehoorapparaatje misschien niet goed afgesteld?:lol:

  En neem me niet kwalijk, maar mensen (dus ook niet-ziggoklanten!) die nog steeds reageren op dit soort mails, zijn in mijn ogen ook een beetje suf.
  Vragen zij zich dan helemaal niet af waarom de mails in het Engels zijn of in verschrikkelijk slecht Nederlands opgesteld zijn??

  Ik ben van mening dat je van een mug(je) een olifant maakt!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina