1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

hd pakket de moeite waard?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door manfred!, 30 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is er iemand die beschikt over het hd-pakket a3.95 per maand,met discovery hd enz. ik twijfel of het de moeite waard is om dat pakket te nemen. heeft iemand hier een mening over? graag uw reactie! bvd manfred
   
 2. Tsja, hangt van jezelf af. Je hebt in elk geval een aantal zenders waar je HD uitzendingen kunt bekijken. Anders heb je alleen Eurosport-HD en Brava HD, die zijn 'gratis'.
  Je kunt het per maand opzeggen, dus je kunt het redelijk makkelijk even proberen en als je het achteraf toch niet vind bevallen, zeg je het weer op.
  Pas in 2009 komen ned 1/2/3 erbij, maar die zijn ook "gratis" voor zover nu bekend.
   
 3. Als je nu al vaak naar deze zenders kijkt in het sd pakket, dan is het aantrekkelijk om over te schakelen naar hd pakket, al vind ik dat het ook wel gratis door gegeven kan worden door ziggo.
   
 4. Daar is al eens iets over naar buiten gebracht, kwam er dacht ik op neer dat de zenders die ook in SD-versie beschikbaar zijn gratis ook in hetzelfde pakket zitten. Vandaar dat eurosport-HD ook gratis is. Dat gaat dus ook voor NED 1/2/3 gelden.
   
 5. De HD zenders zijn aparte zenders met een andere programmering. Het zijn niet dezelfde zenders maar dan in HD. Ook is er amper reclame te zien.

  Als je veel naar kenniszenders kijkt zoals Discovery is het echt de moeite waard (vind ik). Helemaal op een FullHD tv!
   
 6. NGC HD is wel doorspekt van de reclame, History HD zend helemaal geen reclame uit (ook weinig programma aankondigen tijdens een programma) En discovery HD zendt geen reclame uit maar wel flink wat programma aankondigingen.
   
 7. hd

  heb al hd van af het begin prachtig beeld. Er komen de komende tijd meer zenders bij ned 1 2 3, en dan zullen ook de rtl zenders volgen. maar ook nu is het de moeite waard voor die paar euro per maand
   
 8. De ned 1 2 3 komen er eind 2008 begin 2009 bij, de rtl zenders zullen dan volgen
   
 9. Ik vind HD sowiezo zonde van het geld. Zelfs op het zeer grote plasma scherm van mijn broer merk ik geen verschil met gewone TV (behalve dat het groter is). :wink:
   
 10. Er zijn aanbiedingen bij Hans Anders momenteel :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina