1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Cisco 8455DVB Oud @home

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Martyin, 28 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @home is @home waar dan ook;ik denk dat cisco in geheel ziggo netw werkt.
   
 2. Zoals meerdere malen is aangegeven. Het DTV gedeelte werkt wel. Dus digitaal tv kijken zal zonder problemen gaan. Interactieve tv werkt echter alleen in voormalig Casema gebied.
   
 3. De ontvanger is ook niet optimaal voor DTV, ook hier vinden aanpassingen voor plaats, verder is er geen upgrade op het @home netwerk beschikbaar.
   

 4. Dus wat is de planning wanneer deze, of een andere pvr, werkbaar verkocht zal worden voor het @home gebruikersgebied ?
   
 5. begin 2009
   
 6. En hebben we het dan over de Cisco 8455DVB met een firmware upgrade? of krijgen we dan een Samsung met het half jaar kinderziektes?
  Of wellicht nog een ander merk?

  Wordt de Cisco in de nabije toekomst wel ondersteund in het *oude @home* gebied?
   
 7. Uiteraard wordt de Cisco in de nabije toekomst ondersteund in het oude @homegebied. Welke andere interactieve decoders op de markt komen is nog niet bekend.
   

 8. Bedankt voor de super snelle reactie!
   
 9. Ook ik kan bij Interactieve Televisie op de site van Ziggo nu bestellen (kom door de postcode check). Ik woon in Maastricht.

  Leveren ze hem dan ook uit? Er staat nl. 10-14 dagen. Ze zouden toch op hun website moeten vermelden dat als je in het oude @home gebied deze decoder besteld hij niet werkt. Of heb ik het mis?

  Dat Interactieve televisie nog niet werkt maakt voor mij niks uit, maar ik wil wel gewoon HD en SD kunnen kijken/opnemen. Wat zijn de mankementen als je deze decoder krijgt in het @home gebied? En zijn er al veel mensen die hem hebben besteld in het @home gebied?
   
 10. cisco besteld in oud @home gebied

  ik heb via de website ook de cisco kunnen besetellen en heb de bevestiging ook gehad, volgens de medewerker aan de telefoon zou
  uitzendinggemist en tvtheek ook werken.

  Ik zit in hoogeveen drenthe mischien is hier alles al "geupdate"

  Patrick
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina