1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Cisco 8455DVB Oud @home

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Martyin, 28 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nee, bij mij gaat het opnemen van Film1-HD prima. De enkele keer dat er in de gids staat dat het een HD uitzendig is en het alleen SD blijkt te zijn uitgezonderd (heb je opeens 2 uur reclame voor film1-hd op je schijf staan :?), maar dat ligt niet aan de cisco.
   
 2. Hoi IMDNME,

  Ik zit met veel interesse dit draatje te volgen. Ik zou graag de cisco gaan gebruiken in Den Bosch. Maar ik heb twee vragen:
  1. Is de cisco ergens los te krijgen?
  2. Zou jij die 'Goede tip" met ons willen delen?

  greetz Peterjan
   
 3. Ik kan er waarschijnlijk ook 1 bemagtichen.
  Maar hoe krijg ik hem dan werkend en werkt de vod ook?

  gr, @ziggo
   
 4. tja...

  maar bij de ziggo helpdesk daar weten ze niet zo heel veel.
  dat is gewoon een callcenter...

  Q:Kan ik de Cisco bestellen?
  A: "Als u het op de website ziet staan, dan kunt u het gewoon bestelluh"
  Q: ok, maar waar kan ik dan aangeven wat voor decoder ik wil?
  A: "Dat kan niet , dat word door de mensen in het magazijn bepaalt. Het kan namelijk gebeuren dat een deoder er niet is, en dan sturen ze gewoon een ander merk op."
  (Vooral dat laatste, dat irriteerde me. Ziggo bepaalt.. FOUT. Vrijheid van keuze!!! zo hoort het. Je begrijpt dat je na zo'n opmerking je hoofd rood voelt worden :evil: want je hangt als machteloze burger aan die lijn, weet meer dan de persoon die je aan de lijn hebt, maar bereikt werkelijk niets.)

  affin, beetje off topic... maar ik moest het fff kwijt.
  sorry.. maar van die helpdesk heb ik de buik een beetje vol.

  Maar we zijn wel benieuwd of IMDNME nog aan een Cisco kan komen.. 8-)

  He staat het ermee? werkt het allemaal een beetje, behoudens de opname van Film1HD?
  Of moeten we wachten..
   
 5. De Cisco ontvanger is NIET vrijgeven voor het voormalige @home (+ Multikabel) gebied. De interactieve applicaties werken niet en ook het gebruik van de HD-PVR kan tot problemen leiden, om deze reden willen we deze decoder nog niet inzetten in het voormalig @home gebied.

  Zodra de ontvanger en de netwerken in het @home gebied zijn aangepast zal dat aangekondigd worden. Tot die tijd raad ik je aan te wachten of 1 van de andere niet interactieve producten te overwegen.


   
 6. Dat was oorspronkelijk toch gepland voor het 4e kwartaal van 2007? Als dat in dit tempo doorgaat, kunnen we daar nog wel even op wachten.


  Oh, uit die overweldigende keus van andere HD PVR's die beschikbaar zijn natuurlijk... :mrgreen:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 sep 2008
 7. Ik wil graag gebruik gaan maken van de Cisco 8455 en heb zojuist de bestellijn gebeld. De Cisco hadden zij nog nooit van gehoord en ik kreeg het advies contact op te nemen met de servicelijn (0900-1884)

  Dit natuurlijk gelijk even gedaan, en met deze aardige man getracht mijn wens duidelijk te maken. Ik wil graag HD gaan kijken, kunnen opnemen en een HDMI-signaal naar mijn Pioneer Plasma laten lopen.
  Volgens de eerste postcodecheck zit ik niet in het gebied waar de decoder wordt uitgerold en daarom is deze ook niet voor mij te bestellen.
  Ik zit overigens in Waalwijk (postcode 5141). Het gedeelte interactief en VOD laten mij voorlopig nog koud, en heb ik niet nodig.

  Even met deze man de mogelijkheden doorgenomen en de tip gekregen om bij de lokale dealer te informeren of zij de decoder wel kunnen leveren. Natuurlijk hebben de lokale dealers hier de Cisco niet staan, dus de tip gekregen om bij de MediaMarkt te informeren. Helaas kennen ze de Cisco niet in Breda en in Eindhoven (misschien te nieuw).

  Mijn vraag? Waar kan ik de Cisco kopen?

  Volgens de man de servicelijn kan ik de decoder wel aansluiten en gebruik maken van HD en de PVR. De 'extra' functies zijn niet beschikbaar, maar wat ik al eerder zei, die heb ik niet nodig.

  Wie heeft een adres waar deze decoder op de 'plank' ligt en wat zijn de prijzen? Waar ik ze wel kan vinden is Marktplaats, maar ik wil graag een produkt met garantie, en die geven ze daar niet of niet volledig (wel een prijs van rond de 400 euro)

  Wie weet er meer? Of heeft dit ook geprobeerd?
   
 8. Cisco decoder

  De decoder ligt niet in de winkels. Je zal iemand in het postcode gebied bereid moeten vinden je te helpen.
  De decoder is niet verkrijgbaar omdat alles nog in de testfase schijnt te zitten.
  Suc6
   
 9. Niet in de winkel, alleen via Ziggo te bestellen omdat het een beperkte proef is binnen Casema gebied. Volgens eerdere mededelingen van Ziggo zou eind van dit jaar ook bij @home en Multikabel VOD leverbaar worden en misschien dan ook de Cisco op grotere schaal.
  Als je hem nu wilt kopen loop je het risico dat het toch niet zo werkt als je wilt en kun je vermoedelijk ook geen software updates ophalen omdat hij alleen op het Casema netwerk gesupport wordt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina