1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eredivisie live: geen beeld?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door action, 27 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als ik mijn decoder vlakbij de wandcontractdoos aansluit dan doet voetbal live het wel.
  Het kan best zijn dat er wat signaal-verlies zou zijn (versterker ertussen plaatsen misschien ???) maar dan nog vind ik het vreemd dat ca 40 kanalen/zenders wél ontvangen worden en voetbal live niet !
  Dan is het toch aan Ziggo om daar iets aan te doen ?

  Nog een vraag mbt een versterker. ALS ik tot de conclusie kom dat die zou kunnen helpen , waar moet ik die dan plaatsen?
  Aan het begin van de coaxkabel zodat het signaal "al versterkt" daar door heengaat of aan het einde van de coax , dus vlak voor de decoder zodat daar het zwakke signaal versterkt wordt ?

  Alvast bedankt voor iedereen zijn reaktie.
   
 2. Een versterker kan je het beste plaatsten dicht bij het overname punt. (Ziggo aansluiting)
   
 3. Dat je wel alle andere kanalen kan ontvangen komt omdat de eredivisie kanalen op een lage frequentie worden uitgezonden waar verder geen standaard kanalen op zitten. Lage frequenties zijn helaas gevoeliger voor interferentie, dus helaas zit de oorzaak toch bij je eigen aansluiting.

  Een versterker kan inderdaad helpen en het is inderdaad altijd het beste om een versterker te plaatsen op het punt waar het signaal het sterkst is (dus waar de kabel het huis binnenkomt) anders versterk je namelijk de ruis in het afgezwakte signaal en dat wil je niet.
   
 4. In Tilburg worden de kanalen op een hoge frequentie uit gezonden in tegestelling tot West waar 162 en 170 MHz worden gebruikt.
   
 5. Ik had het inderdaad over West maar dat spreekt voor zich lijkt me aangezien het probleem niet speelt in Zuid.
   
 6. ja, maar je richte je antwoord op iemand uit tilburg (FrankHolland) naar mijn beleving..
   
 7. Hehe heel scherp had zijn locatie over het hoofd gezien, apart dan...
   
 8. Dus ik zou in Tilburg , waar volgens jullie met hoge frequentie wordt uitgezonden, helemaal geen proleem mogen hebben en is de aanschaf van een versterker weggegooid geld ?
  ben benieuwd naar jullie reakties

  groet uit Tilburg ,
  Frank
   
 9. slechte kwaliteit

  Ook ik heb me geabonneerd op Eredivisie Live. Het kostte nogal wat moeite om met Ziggo in contact te komen, want de wijzigingen waren niet goed verwerkt. Uiteindelijk kreeg ik afgelopen donderdag het verlossende bericht dat alles goed was doorgevoerd. :lol: Blij ging ik het uittesten, maar wat is het geval? Ook ik heb een belabberde beeldkwaliteit op de eerste 3 kanalen en alleen 4 doet het uitstekend, maar daar wordt volgens mij weinig live voetbal op uitgezonden. Nu kan het best dat het aan de kwaliteit van het signaal lig, maar ik kan alle overige kanalen waar ik op geabonneerd ben wel goed ontvangen en in mijn geval is het signaal altijd slecht geweest. Daarom ben ik zelfs overgestapt op digitale televisie, omdat ik van mensen uit de buurt had gehoord dat het dan beter zou gaan. Ik woon namelijk 9 hoog in een flat waar een antenneversterker standaard bij het huis hoort. Met Sport1 had ik nooit moeite. De tv in de woonkamer staat ongeveer 5 meter van de antenneversterker af. Ik heb 3 aansluitingen met een splitter, waarvan 2 analoog tv kijken en 1 digitaal. Ik kan natuurlijk wel zorgen dat de rest van het gezin geen tv meer mag kijken als ik voetbal wil zien :mrgreen:, maar dit kan toch niet de bedoeling zijn?
   
 10. E48

  ik heeft de erediv zender alle 4 erediv krijg ik E48 code voor een paar sec en de andere zender niks wat is er loos .:evil:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina