1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Eredivisie live: geen beeld?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door action, 27 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. hier wordt ik dus echt ongelooflijk boos van. mijn postcode is goed ik kan overal ziggo op ontvangen zo meld de helpdesk me een week geleden. bestel je digitale tv krijg je dit gekloot met als gevolg geen eredivisie. na een tijdje krijg ik wel een 'E52 melding met bezig zoeken naar signaal' weet niet of dit verandering in gaat brengen maar tot nu toe kan ik niets anders dan ziggo betichten van oplichterij.
     
  2. ja ik kijk net en dan zie ik wel eredivsie kanaal 4 ineens en die andere nog op onbekend en ook nog e48
    dus ik vraag me af of dit wel aan ons ligt misschien dat het toch nog niet hellemaal 100% is bij ziggo?
     
  3. hehe. heb m in een andere kamer gezet. perfect signaal perfecte kwaliteit en nu heb ik dus mijn geliefde eredivisie live. bedankt voor de tips maar ik ga nu genieten van eredivisie live;)
     

  4. dat gaat hier niet werken want ga hem niet uit de woonkamer halen :S vind het erg raar dat alles het gewoon doet en uitgerekend de 4 eredivisie kanalen nu ineens e48 hebben
     
  5. Dan zou ik toch je bekabeling/splitters e.d. van je huisinstallatie gaan checken en waar nodig vervangen, want je hebt grote kans dat je in de andere kamers waar het nu nog wel werkt ook problemen gaat krijgen in de toekomst.
     
  6. nou alle kanalen heten nu inmiddels eredivisie 1 t/m 4

    1 t/m 3 = E48
    4 = u heeft geen abbo op dit ..... (klopt moet geactiveerd worden )


    EDIT :

    LEES POST HIERONDER
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 28 aug 2008
  7. Het werkt!! :) oke nu geen beeld maar wel signaal hier hoe ik dit gedaan heb ik vind het een heel vreemd verhaal en ik hoop dat iemand hier een verklaring voor heeft :

    elke keer pakte hij alleen kanaal 4

    na veel stoeien vond ik een splitter
    die er even tussen gedaan maar toen was me beeld heel slecht happert enzo dus gelijk weer er tussenuit gehaald toen weer me coax normaal erin gestopt en nu heb ik bij alle kanalen gewoon signaal en moet ik even wachten op activatie..

    ik snap er zelf echt niks van hoe dit kan en waarom het nu wel ineens werkt.. na dat foefje??

    me signaal sterkte is nu ook 90-100% :lol:
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 28 aug 2008
  8. Toevallig geen goedkoop plastic bouwmarkt splitter gebruikt? Want dat is zooo niet 2008.:lol:
     
  9. nee gewoon van metaal..
    maar ben hier erg blij mee dat het nu wel werkt en zeker dat me kwaliteit nu ook ineens 90% is
     
  10. Iedereen krijg deze kanalen te zien, alleen wanneer je aan abbo heb op die zenders krijg je beeld, anders niet....
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina