1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wisselsnelheid Decryption Keys

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Friedchicken, 27 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is er iemand die opheldering kan geven over de snelheid waarmee decryptie keys wisselen?

  Vooralsnog gaat decryptie Ned 1 2 3 een aantal weken na opname goed, commerciele zenders darentegen dienen vrijwel gelijk decrypted te worden (ivm snelle key wisseling).
   
 2. Even voor de goede orde: is dit alleen relevant voor opnames middels Alphacrypt gebaseerde oplossingen of ook voor de officiƫle Ziggo PVRs?

  Heb nml nog nooit issues met later terugkijken van opnames gehad op mijn Cisco PVR en heb met name van de niet Ned1,2,3 zenders opgenomen (Net 5 en Film 1 HD met name).
   
 3. Dit is vooralsnog alleen relevant voor de Alphacrypt oplossingen in combinatie met een LOEWE TV met DR+.

  Waarschijnlijk neemt die Cisco PVR direct decoded op. Dat doet de Loewe niet wanneer er naar een ander kanaal gekeken wordt.
  Het decrypten van de opname gebeurt in de daaropvolgende nacht. Wanneer de decryptiesleutels zijn veranderd heb je niets meer aan je opname, daar je hem niet meer kan ontsleutelen.
   
 4. Dank, helder. Dan is in ieder geval duidelijk voor wie dit een issue is en is ook duidelijk dat een formeel antwoord van Ziggo nooit zal komen.

  On topic: dus geen idee.
   
 5. Ja mijn openingspost was niet helemaal waterdicht :oops:. Er zal toch wel een manier zijn waarmee we een stream en bijbehorende decryption keys kunnen capturen om het verloop van keys te zien veranderen. 'k hoop op een ervaren man hier op het forum.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina