1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Film1 on Demand bij UPC

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door martinus49, 27 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Overgenomen van HDTV-nieuws

  Film1 biedt haar abonnees in augustus een nieuwe dienst aan: Film1 On Demand. Film1 abonnees kunnen op basis van hun maandelijkse abonnement op ieder gewenst moment onbeperkt kiezen uit een wisselend aanbod van meer dan honderd films. Deze vorm van On Demand wordt ook wel Subscription Video On Demand (SVOD) genoemd.

  Voorlopig zal deze extra dienst helaas alleen beschikbaar zijn voor abonnees van UPC Digitale Televisie.

  Casper Keller, General Manager Film1: “Met deze nieuwe dienst geven we onze abonnees de gratis mogelijkheid vanuit de luie stoel hun eigen filmavond samen te stellen. Dit door naast het complete aanbod van de beste films die op TV in première gaan, nu ook films direct aan te bieden op het tijdstip dat onze abonnee dit wenst.”

  Hoe werkt het? Wanneer abonnees naar het kanaal Film1.1 gaan, verschijnt een menu in beeld dat uitnodigt om via de rode knop op de afstandsbediening naar Film1 On Demand te gaan. Vervolgens verschijnt het Film1 On Demand hoofdmenu van waaruit men films kan starten, stopzetten, vooruit en terug kan spoelen.

  In augustus zijn via Film1 On Demand onder meer te zien: Shrek the Third, Pirates of the Caribbean: At World’s End, Mission: Impossible 1 2 en 3, Premonition, The Number 23, La Vie en Rose en Déjà Vu.

  UPC biedt Film On Demand aan binnen haar UPC on Demand pakket waarin ook nog zijn opgenomen Programma Gemist en series, documentaires en kinderprogramma’s.

  Naar onze mening wordt het hoog tijd dat andere kabelbedrijven hun infrastructuur gereed maken voor dit soort diensten.


  Zou Ziggo daar ooit aan toekomen?
   
 2. Wat ik me nou afvraag bij al deze leuke nieuwe dingetjes: dat gaat natuurlijk alleen maar werken met een 'ziggo-approved' decoder. Dus niet als je met een HTPC werkt, waar het im prinzip op zou moeten kunnen werken.

  Ik heb persoonlijk iets tegen die standaard dingen en heb altijd Dreamboxen gehad en nu een HTPC en het bevalt me prima eigenlijk. De extra mogelijkheden en features van die dingen vind ik erg belangrijk, maar het is altijd hetzelfde: niet ondersteund. Jammer...
   
 3. Film 1

  Waneer deze dienst in Den Bosch
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina