1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

In 2015 nieuwe software-update?

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door fchut, 26 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. blijf het opzich een fijne decoder vinden voor op de slaapkamer. Alleen zo jammer dat meer dan de helft van de zenders niet om aan te zien is wegens de lipsync.
  Laten we eerst maar eens afwachten of pana nu echt met een update hiervoor komt. Het was beloofd dus ik ga er nog steeds van uit dat dat ook gebeurd. Anders neem ik aan dat ziggo wel met een omruilactie komt :wink:
   
 2. Hoi,

  Ik heb voor een ongeveer 1 maand terug nog gesproken met de helpdesk van Panasonic, die mij vertelde dat een update niet nodig was en ook niet zal komen. Het ligt aan de kabelmaatschappij wat betreft de lipsync. Ik vertelde hem toen ook dat dat onzin is wat hij zei en vertelde hem dat ik ook een Humax Fox-C heb die helemaal geen problemen heeft met lipsync. Daar gaf hij geen antwoord op. Ik vond hem ook een beetje arrogant over komen. Ik heb de Panasonic een schop gegeven en een Humax iPVR 9200 aangeschaft. Wat een geweldig ding. Deze staat nu in de woonkamer en de Fox-C op slaapkamer. Weg met de ergenissen wat betreft lipsync.
   
 3. Voor wat het waard is: ik heb mijn oude panasonic ook op de slaapkamer staan en eigenlijk nog nooit lipsync problemen gemerkt. Op welke zenders hebben jullie dat, of is dat willekeurig ?? (nou moet ik er bij zeggen dat er nooit langdurig gekeken wordt met dat ding dus als het na een aantal uren pas optreedt zal ik het nooit merken)
   
 4. In de tijd dat m'n 9200 beneden stond en m'n panasonic op de slaapkamer (the time before my dreamboxes) zag ik heeeeeeel regelmatig dat beeld en geluid uit de pas liep, op meer dan 1 zender. Het is gewoon een waardeloze 'gecertificeerde' decoder waar niemand meer naar om kijkt, ook onze kabelboer niet (toen @Home) ondanks dat ze toendertijd ermee aan het uitdelen waren.

  Gert.
   
 5. Hij heeft hier jarenlang trouwe dienst gedaan in Multikabel gebied. In het begin heel veel vastlopers door bepaalde kanalen. Als je daar langszapte hing de boel. Maar er is destijds heel veel getweaked aan allerlei instellingen waarna op een gegeven moment de boel hier redelijks stabiel werkte. Ook om reden van het bestaan van de Panasonic is de EPG hier altijd heel erg kort geweest omdat de box daardoor problemen kreeg wegens te weinig geheugen. Dus alleen al om die reden is het misschien tijd om hem eens uit te faseren :frons:
   
 6. De grap met dat ding was trouwens ook dat als je bijv naar de Travel Channel keek, bijv voor 'Swiss Railway Journeys' de ondertiteling van Nederlands naar Zweeds oversprong en dus totaal onbruikbaar was. Dus weg met dat ding dan valt er wellicht nog wat te recyclen... :wink:

  Gert.
   
 7. Het gaat mij ook niet meer om de Panasonic. De lipsync-problemen heb ik op alle regionale zenders, waar ik eigenlijk nooit naar kijk, en af en toe op een ander kanaal. De "halve" EPG kan mij eigenlijk ook niet veel schelen. Het gaat mij om het feit dat je €140,= voor een apparaat neertelt die toch wel behoorlijke fouten bevat en dat je vervolgens 2 jaar lang aan 't lijntje wordt gehouden met een beloofde update die er nooit komt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 okt 2008
 8. er komt geen update voor decoders van panasonic. als ik zo op de website van hen kijk dan zie ik daar niet eens decoders meer staan. panasonic dacht even mee te kunnen doen met andere branchegenoten maar dat is ze niet gelukt. naar je software update kun je dus wel fluiten :cry:
   
 9. @anoniem: het is nu 3 maanden verder, wat is de status hiervan nu. Had eigelijk verwacht dat er nu wel wat bekend zou zijn hierover.
   
 10. Vraag er maar niet meer naar. Je krijgt toch hetzelfde antwoord dat we al meer dan twee jaar krijgen. Al geloof ik wel dat Anoniem z'n best er voor doet, gezien z'n activiteiten op dit forum. De decoder van Panasonic heeft op dit moment gewoon geen prioriteit voor Ziggo. En Panasonic zit er volgens mij ook niet op te wachten om voor zo'n "oud ding" nog nieuwe software te schrijven.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina