1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Software update

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door gkvk, 26 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Gelukt!
  Statusscherm geeft nu 1.01.14 aan.
  Dank voor de (ondergrondse) hulp.

  Vr. gr.
  Internetter.
   
 2. EPG opent een stuk sneller nu. Alleen heb ik liggen zoeken naar die optie voor o.t balk transparant te maken, kun je dus alleen met doorzichtigheids optie van menu's doen maar dat staat bij mij op uit want ik vind het irritant als je info wil lezen en je ziet op de achtergrond de hele tijd gewiemel van programma's.
  Verder ben ik zeer tevreden met deze software update.:wink: Nu maar hopen dat de ergste problemen voorgoed zijn verdwenen.
   
 3. update gelukt

  Heb de update ook uitgevoerd, maar kan de optie om de ondertiteling transparant in te stellen, net als Twigger, helaas ook niet vinden.

  Verder valt me op, als je nu via de guide knop op de afstanbediening de epg gebruikt heb je inderdaad geluid, maar zit ook het beeld van de gekozen zender er door heen en dit kijkt zeer onrustig/vervelend.

  Hopelijk worden bovenstaande punten nog op korte termijn aangepast. Verder lijkt alles super te werken, veel beter dan met mijn oude samsung 9401-r. Nooit meer een samsung als decoder.
   
 4. ik heb die wel gevonden, ik zei dat je dat met de optie 'menu doorzichtigheid' kunt instellen, eerder kon je alleen de menu's doorzichtig maken maar nu word de ondertitling ook transparant.. Er is geen speciale optie bijgekomen voor ondertiteling en is wel jammer eigenlijk.
   
 5. Sorry, heb ik niet goed gelezen. Sluit me bij jouw aan Twigger, inderdaad jammer dat je de doorzchtigheid bij de ondertiteling niet apart kan instellen.
   
 6. Hier ook een update gedaan en tot nu toe geen problemen
   
 7. Hier in Assen nu ook gelukt. Nu een hoger versienummer i.p.v. een lagere dan mijn vorige software.
   
 8. Na de mislukte poging van gisteren vandaag nog een geprobeerd. De eerste keer is de update niet gelukt, update wel gevonden maar tijdens download afgebroken door onbekende reden (was even weg en toen ik terug kwam had ik televisiebeeld). 2e poging gelukt en firmware bijgewerkt naar laatste versie.
   
 9. Update gelukt

  De update is hier ook gelukt.
  Ik hoop dat het timer probleem nu ook opgelost is.
  We zullen afwachten.
   
 10. Update staat er hier ook op. Hopelijk onthoud de box de EPG ook als hij uit en aan gaat (net als vroeger!).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina