1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen internet + telefoon

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door RJMulder, 25 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nouja, in 2e instantie kon ze mij ook niet ala-minute helpen. Toeval dat het weer werken ging nadat ik (eigenwijs) om de zoveel tijd mijn modem eens ging resetten.
  Waarschijnlijk was die hele storing aan mijn neus voorbij gegaan als mijn zoon niet had geklaagd dat ie geen IP voor zijn Xbox kreeg en ik dus de router + modem ging resetten om te kijken of dat hielp.

  Lullig dat jullie niet meer kunnen internetten op het werk. Aan de andere kant kan het de produktieviteit van het personeel alleen maar ten goede komen. Aan mankracht hebben ze toch al een flink tekort. :rolleyes:
   
 2. Ach ja, eerst maar eens slapen en daarna werken. Als ik weer thuiskom zal ik es kijken of dat ding zin heeft om eens online te gaan.
  Een goede nachtrust iedereen.
   
 3. Dank je wel. Dat gaat vast lukken nu ik zogauw het ontbijt op is weer achter mijn pc kan kruipen en aan het werk kan gaan.
  Het zweet brak mij al aan alle kanten uit vanavond. Bedacht mij gelukkig dat als ik een persoonlijk modem probleem had gehad altijd de WEP key van mijn buren nog had kunnen vragen. :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina