1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ervaringen met tweede nummer

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door BMWMaX, 24 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vandaag de bevestigingsbrief binnen gekegen van de aanvraag met daarin het tweede nummer. Van het weekend dus maar proberen.

  Werkt het niet dan dan mogen ze mooi alles weer ongedaan maken. Het is speciaal extra nagevraagd dus dan zijn ze heel raar bezig als later blijkt dat het toch niet mogelijk is.
   
 2. Zo, ons tweede nummer werkt prima. Het is dus wel degelijk mogelijk in het Multikabelgeboed. :wink:
   
 3. verwijderd.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 okt 2008
 4. Dan heeft weer hogerop besloten om dit weer wel voor mekaar te boxen, om die extra aansluiting te realiseren, net wat Cees in bericht 19 schrijft "dit najaar" .
  Je hebt je best gedaan, wat soms niet gewaardeerd word.
  Keep up the good work :wink:
   
 5. Nee het zit wat anders in elkaar, het heeft te maken met verschillende types modem, en daarnaast het nu nog in gebruik zijnde provisioning systeem.

  Blijft nare situatie...

  Heb mijn voorgaande bericht maar verwijderd, geen zin om door 1 zo een persoon mijn motivatie mensen te helpen te laten verslappen...

  Voor de mensen die het niet hebben gezien het ging om een persoon die het nodig vond (via de weg die niet zichtbaar is voor een ieder) mij duidelijk te maken dat ik loop te liegen.
   
 6. Het reputatie-systeem wordt door een aantal mensen misbruikt om lekker anoniem mensen onderuit te halen. Deze mensen posten verder geen berichten op het forum en willen niet mee doen aan discussies, maar geven wel af op iedereen die uit naam van Ziggo iets schrijft of probeert te doen.

  Sterker nog, in dit geval was het een ooit zeer gewaardeerde poster die tegenwoordig alleen nog maar in 'verborgen mode' op het forum meeleest en het nodig vind om door middel van dit trollerige gedrag anoniem zijn mening op te dringen. Niet vreemd, want als hij openbaar met zijn naam eronder dergelijke berichten zou posten, zou de waardering die veel mensen voor zijn berichten op de andere forums en in het verleden op dit forum hebben teniet doen......
   
 7. Als Admin van het forum kun je zijn IP adres toch gewoon bannen?
   
 8. Zou kunnen, maar dat doen we alleen als de forum-regels overtreden worden. In principe is iedereen op het forum vrij om zijn mening te uiten, en dat mag best een negatieve zijn. Daar bannen we niet om, als het maar netjes blijft en niet in strijd is met de forumregels.
  Wat hier gebeurde is via het 'reputatie-systeem' geven van een mening. Allen het feit dat men dat niet in de openheid doet is een beetje achterbaks.
  In het deel van het forum wat over het forum zelf gaat loopt hierover ook een discussie. Het is in dit forumdeel een beetje offtopic.
   
 9. Bannen hoeft van mij ook echt niet hoor, alleen soms valt het wel eens zwaar als je mensen probeerd te helpen om dan zo te worden afgebrand...

  Door jouw verhaal Cees, in combinatie met de tekst die hij erbij zette heb ik zelfs een vermoeden wie het is, niet dat dat wat uitmaakt, maar ik denk dan wel zijn beweegredenen cq achterliggende te snappen...

  Als hij het echt is, dan zeker jammer, was een topper in het verleden!
   
 10. Saywhat hoe heb jij dat gedaan met die extra telefoon ?
  Gewoon een splitter ertussen ofzoiets?

  Want wij willen een tweede nummer nemen voor de fax aangezien fax en telefoon op 1 nummer ontzettend irritant is en we dan niet meer speciaal hoeven te kijken of het nu prive of van de zaak is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina