1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Kosten 2de smartcard

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Brickman, 21 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb op het factuur voor de maand September gevonden dat er extra kosten, €10 per jaar, in rekening worden gebracht voor een tweede smartcard. Dit terwijl dat het nergens op de site staat aan gegeven en mij ook niet tijdens het wijzigen naar het Ai1 plus pakket is verteld.

  En snap ook niet dat het abonnement al ingaat voordat de antwoordkaart bij Ziggo binnen is.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 aug 2008
 2. 10 p/m (totaalpakket) of 10 p/j (basis)?

  Gert.
   
 3. €10 per jaar voor de extra smart card.
   
 4. Wederom een fout !

  @Home rekende 10 euro per jaar voor een extra smartcard, dat zit nog in het systeem bij @home denk ik. Maar Ziggo rekent niets voor een extra smartcard op dit moment en adverteert er juist mee dat je "gratis" een digitale TV startpakket krijgt als je een alles-in-1 abbonnement neemt.
  Zie deze pagina van ziggo en maakt een plaatje of print hem uit.
  Je moet een klachtenbrief of begin eens met een mail via het formulier op de site van Ziggo (als je daar kunt komen als @home'er, anders misschien via de @home site) en vermeld dat je 10 euro teveel betaald hebt en vraag dat terug.

  Het kan zijn dat het automatisch verrekend wordt komende maand, dus je zou kunnen wachten, maar bewaar in elk geval een copie van de website. Dan kun je later altijd nog je 10 euro terugvragen.
   
 5. En hoe zit dat als je via een winkel een 2e decoder hebt aangeschaft dan?
  Betaal je dan ook 10 euro voor een kaart?
   
 6. Nee, dan betaal je dacht ik 26 euro voor het startpakket, tenzij de winkelier er korting bij geeft of gratis bij een ontvanger, maar daar horen verder geen kosten per jaar meer bij te komen.
   
 7. Ik heb in maart mooi 10 euries gefaktureerd gekregen... Maar ja, zal wel te vroeg geweest zijn. Gebruik hem toch al niet meer.

  Gert.
   
 8. Heb nog steeds geen factuur mogen ontvangen sinds ik mijn pakketten gewijzigd heb (de laatste factuur die ik ontvangen heb is de mei factuur), dus geen idee wat nu wel en niet wordt berekend.

  Ben erg nieuwsgierig, want de oorspronkelijke bevestigingsbrief berekende zowel 99 euro voor de gratis decoder als 29,95 voor een tweede smartcard. Uiteraard gebeld, zou op de factuur (die factuur dus die ik nog steeds niet heb) gecorrigeerd worden.

  Heb Ziggo meerdere malen over de missende facturatie gebeld, antwoord dat ik vorige week kreeg is dat hun facturatiesysteem grote problemen heeft en voor bepaalde groepen klanten domweg nog niet factureren kan. Uiteraard de belofte dat dit zo snel mogelijk zou worden verholpen, maar uiteraard ook geen enkele voorspelling hoe lang dat gaat duren.

  Wel irritant, want het bedrag begint aardig op te lopen zo. Alles-in-1 Extra met digitaal totaal pakket en HD kanalen over nu al drie maanden plus de kosten voor de Cisco 8455DVB die allemaal nog afgeschreven moeten worden. Ze hebben beloofd eerst een brief te sturen voor ze plots incasseren, maar ook dat moet ik eerst zien.

  Kortom: facturatie is een puinhoop, dus dat ook bij anderen verkeerde bedragen berekend worden geloof ik graag.
   
 9. Mail is verstuurd naar @home.

  Zo hebben we hier nu ook drie klantennummers voor het TV Basis abbo en waarvoor dus ook nog alle 3 voor betaald moet worden.

  Maar dat moeten m'n ouders maar zelf uitzoeken hoe het nu precies zit. Wat het is een grote puinhoop bij Ziggo :evil:.

  Ik zou ook graag een reactie van Anoniem of Raymond hierop hebben.
   
 10. Ok heb namelijk vorige maand een 2e decoder gekocht via de winkel 39,95 euro.
  Maar deze maand stond er dus vrolijk 10 euro voor de kosten 2e smartcard.
  Dus ook maar eens even een klacht sturen naar @home nog.
  Of het moet de volgende maand weer verrekend worden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina